logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geld besparen is een makkie – de beste tips om geld te besparen

Als je maandelijks naar je bankrekening kijkt, zul je misschien denken: waar blijft al dat geld toch? Het is eerder uitgegeven dan verdient, dat is één ding dat zeker is. Toch hoeft dat niet zo te zijn, er zijn genoeg manieren om geld te besparen. Dat kan op heel verschillende manieren, van het besparen op je energierekening door zuiniger met energie om te gaan tot het uitpluizen van verschillende reclamefolders om de goedkoopste items te scoren. Maar het kan nog makkelijker!

Gericht zoeken naar korting

Als je namelijk op zoek bent naar een specifiek product, zoals een jas, een televisie of een vakantie, dan is het knap lastig zoeken. Je kunt moeilijk alle websites die je kent afspeuren naar interessante aanbiedingen! Daar wordt je niet vrolijk van. Voucheralarm.com draait de rollen om en maakt het daarmee een stuk makkelijker voor jou als consument. Ze verzamelen de scherpste kortingscodes en aanbiedingen om ze op verschillende manieren aan te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op een winkel, maar ook op een categorie. Zoek je een vakantie? Dan klik je op de categorie Vakantie en krijg je alle kortingscodes op een rij. Handig, nietwaar?

De grootste ketens

Het gave van Voucheralarm.com is wel dat ze werken met de grootste ketens in Nederland. Zo kun je korting krijgen bij Domino’s pizza, Groupon, Coolblue, Nike, S.Oliver en nog veel meer. Bezoek dus eerst deze site voor je een aankoop doet, want dat kan je meteen een paar procent korting schelen! Bovendien zijn de meeste kortingscodes geldig voor het hele assortiment van zo’n webshop. Dat is dus een stuk scherper dan korting op een enkel artikel!

Meer tips en trucs

Daar houdt het echter niet top bij Voucheralarm.com. Zij weten ook wel dat er meer is onder de zon dan enkel en alleen kortingscodes. Gelukkig doen ze er alles aan om je wat wijzer te maken. In hun blog geven ze veel meer tips over manieren om te besparen. Bijvoorbeeld om je energierekening, maar ikzelf vond de ‘koopjeskalender‘ erg interessant. Ik had nooit geweten dat er iedere maand wel een andere productgroep wordt afgeprijsd! Met die kennis in huis zal ik toch wat anders gaan shoppen. Ook het artikel over leuke dingen die je kunt doen met weinig of geen budget vond ik inspirerend. Genoeg tips die je in de praktijk kunt brengen! Oké, het is niet direct besparen, maar wel cool om te lezen! Maar kijk gerust rond – er is genoeg te lezen en te ontdekken. Ik weet zeker dat er ook iets voor jou tussenzit.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.