logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geen barbecue meer in het water met de Grillmeister Parasol

Iedereen heeft wel eens de domper meegemaakt van een ontzettend gezellige barbecue waar het weer van het ene op het andere moment compleet omslaat. Of een barbecue waarbij de gok is genomen, maar het tóch gaat regenen. Voor die mensen heeft Tuinmeubelen.nl een noviteit in de collectie opgenomen. Met de unieke barbecue parasol van Doppler, de Grillmeister, kan het vlees op de grill, weer of geen weer!

Waterdicht en hittebestendig
Nou denken we bij vervelend weer tijdens een barbecue al snel aan regen, maar ook felle zon kan de pret aardig bederven. Voor de perfecte en optimaal ontspannen barbecue is de Grillmeister eigenlijk onmisbaar. Geen verregende speklapjes meer, maar grillen onder de beste omstandigheden denkbaar. De Grillmeister is geschikt voor een flinke gasbarbecue, maar ook bij een kleinere barbecue op kooltjes, biedt de parasol uitkomst. De Grillmeister is een rechthoekige barbecue parasol van maar liefst 200 x 250 cm. In tegenstelling tot een gewone parasol, is deze speciaal ontwikkeld voor de fanatieke barbecue liefhebber. Deze asymmetrische parasol is modern uitgevoerd zonder volant en zorgt voor een ruime overkapping aan één zijde zodat je hieronder zorgeloos kunt grillen. Het dak is waterdicht en uiteraard is het doek van de parasol hittebestendig. De parasol is kantelbaar en voorzien van een stevig opdraaimechanisme. Met deze zwengel draai je de parasol eenvoudig in en uit. De windvanger in het dak zorgt ervoor dat bij een windvlaag de lucht kan ontsnappen via het dak zodat deze niet zomaar kan wegwaaien.

Nog meer handigheid
De barbecue parasol beschikt tevens over een handig gereedschapsrek, hier kun je de spatel, barbecue tang of hittebestendige handschoen eenvoudig op een ideale grijphoogte aan hangen. En het houdt niet op, want de parasol is optioneel uit te breiden met de bluetooth speaker met led verlichting. Op die manier kun je van je barbecue dus echt het allerleukste feestje maken. De Grillmeister van Doppler is in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Tuinmeubelen.nl.

Over Tuinmeubelen.nl
Bij Tuinmeubelen.nl vind je online alle trends op tuingebied voor het komende seizoen, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is gevarieerd en kent scherpe prijzen. De artikelen en meubelen kunnen worden bekeken in een van de showrooms en uiteraard wordt alles indien gewenst thuisbezorgd. Kijk voor meer informatie, adressen en openingstijden van de showrooms op www.tuinmeubelen.nl.

Je barbecuebenodigdheden koop je snel online via:
CoolBlue | BOL.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.