logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geef je interieur een oppepper


Je huis laat zien wie je bent. In ons huis neemt de keuken bijvoorbeeld een groot deel in van ons woonoppervlak. In de woonkamer staan een paar grote boekenkasten en er hangen verschillende foto’s van ons gezin aan de muur. Toch is dat niet helemaal wie we zijn: we houden bijvoorbeeld ook van (moderne) kunst, bijzondere elementen en gezelligheid. En die combinatie is soms knap lastig te vinden. Toch?

Hip en origineel

Ja, dat is zo. Want er zijn maar weinig merken en producten die ook echt buiten het kader durven denken. Toch zijn er mogelijkheden om je interieur een unieke twist mee te geven. HIP ORGNL heeft bijvoorbeeld klassieke en moderne kunstreproducties met een unieke vormgeving, iconische portretten en unieke eigen werken, die ze zelf hebben ontworpen. De wanddecoraties zijn van premium kwaliteit en hang je zo aan de muur, zonder frame. Leuk detail: ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal dat ook in galeries wordt gebruikt! Je hangt ze aan een metalen haak, die blind op de achterzijde is verwerkt, op. Is je dat nog niet bijzonder genoeg? Ga dan absoluut voor een ronde variant! Een leuke twist op het klassieke keramieken bord aan de muur. Ook deze wandcirkels doorbreken de rechte lijnen in je interieur, wat zorgt voor een speels effect.

De afmeting telt

Als je een decoratie uitzoekt, is het belangrijk dat je ook kijkt naar het formaat dat je aan de muur kunt ophangen. De ronde wanddecoraties van HIP ORGNL® zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in formaten van 40 cm tot 140 cm in diameter. Kijk wat je kwijt kunt qua grootte. Wil je één kunstwerk? Dan mag hij best wat groter zijn (en wil je nog groter dan 140 cm? Op verzoek levert HIP ORGNL® nóg grotere maten!). Wil je twee kunstwerken? Kies dan een kleiner formaat, zodat ze ook onderling wat ruimte hebben. Twijfel je? Lees hier meer over de beste formaten in huis of neem contact op voor persoonlijk advies. Wij hadden in onze uitbouw een lege muur, waar we sinds kort een klein zitje hebben gemaakt om lekker te lezen. De muur is ongeveer 2,5 meter breed, met een lichtschakelaar links. Nu is het verleidelijk om een kunstwerk precies in het midden te hangen, maar we hebben bewust gekozen om onze HIP ORGNL® Blue Lace Geode Round uit het midden te halen. Waarom? Bouwvakkers weten: gelijk is ongelijk. Het is zó lastig om iets precies in het midden te hangen… en gaat het een paar centimeter mis, dan blijf je dat altijd zien. 

Terugkerend element

In een interieur is het ook altijd goed om bepaalde elementen op één of andere manier terug te laten komen. Sommige mensen plaatsen daarom twee of drie dezelfde voorwerpen neer, maar zo ver hoef je niet te gaan. Wij hebben er bijvoorbeeld gekozen om het geode-element terug te laten komen in een HIP ORGNL® Aurum Sky Cushion. Dit kussen is prachtig afgewerkt (zelfs de rits matcht met de kleurstelling van het kussen) en past mooi bij het ronde kunstwerk aan de wand. Zo vormt je zithoek ineens meer een eenheid!


Recensie over HIP ORGNL® wanddecoratie

CooleSuggesties topper

De kunstwerken van HIP ORGNL® zijn heel fraai. Ikzelf vind de Masters Collectie geweldig uitgekozen, met bijzondere uitsnedes van klassieke kunstwerken, maar voor ons interieur waren ze minder gepast. Het natuurlijke Geode-design van onze HIP ORGNL® wanddecoratie is prachtig afgewerkt. De verpakking was degelijk en de instructies helder. Het was wel even puzzelen om de haak af te meten en op te plakken, maar moeilijk was het niet.

Score: 9


Informatie

HIP ORGNL® wanddecoratie
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 69.95 euro.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.