Geef je bloemen meer kleur en kracht


Vanaf mei maakt Nederland zich massaal op voor het buitenzitseizoen. Met zomerbloeiers tover je het terras of balkon om tot een waar bloemenparadijs. Om er voor te zorgen dat je de hele zomer kunt genieten van rijke bloemenzee introduceert Pokon nieuwe voeding voor balkon- en terrasplanten. Het zorgt er voor dat de zomerbloeiers voldoende kracht en energie hebben om een zomer lang optimaal te groeien en bloeien. Echte flowerpower dus!

In één keer
Of je nu wel of geen groene vingers hebt… een beetje Pokon doet wonderen. De nieuwe voedingstabletten van Pokon hebben een verbeterde receptuur en zorgen voor echte flowerpower. Stop de tabletten in de potgrond en je bent in één keer klaar voor het hele bloeiseizoen. Gedurende zes maanden geven ze namelijk bloeipower aan planten. Je hoeft alleen nog maar water te geven! Een tablet is voldoende voor een plant met een potmaat van 15 centimeter. Op de verpakking staat precies hoeveel kegels je nodig hebt voor grotere exemplaren.

De nieuwe Pokon voeding voor terras- en balkonplanten is verkrijgbaar bij tuincentra en bouwmarkten in een verpakking met tien stuks voor € 2,99 of in een potje met veertig voedingstabletten (inclusief handig stekertje) voor € 8,99.

Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl.

[Planten_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.