logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Coca-Cola: The World Needs More Santas!


Er schuilt een ware Kerstman in jou. Daar is Coca-Cola van overtuigd. Met de kerstcampagne van dit jaar ‘The World Needs More Santas’, viert Coca-Cola de inner Santa in ons allemaal. De iconische Kerstman staat symbool voor vriendelijkheid, vrijgevigheid en goede wil, of het nu gaat om het helpen van een buur of een klein gebaar voor iemand die je niet kent. Met deze kerstgedachte gaat Coca-Cola de feestdagen tegemoet, waarbij onder meer de iconische kersttruck weer door het land zal rijden de komende periode.

Kerstcommercial

De kerstperiode wordt traditioneel ingeluid met de Coca-Cola commercial, die vanaf vandaag te bewonderen is op de Nederlandse tv. De kerstcommercial speelt zich af in een stad waar honderden Kerstmannen door de straten lopen. We zien verschillende situaties waar zij elkaar helpen, wat laat zien dat we in een wereld gevuld met Kerstmannen een wereld vol vriendelijkheid zien. De film sluit af met de zin ‘The World Needs More Santas’. Hiermee wordt onthuld dat er een innerlijke Santa in iedereen schuilt, die naar boven komt wanneer we goede dingen voor anderen doen.

Bekijk hieronder de Coca Cola commercial

Kersttruck met het Rode Kruis

De bekende kersttruck van Coca-Cola gaat dit jaar van 6 tot en met 23 december door ons land toeren. Op verschillende plekken verspreiden de Kerstman en de kerstelfjes de kerstgedachte van dit jaar en zet Coca-Cola deze betekenisvolle boodschap kracht bij door het Rode Kruis te steunen. In de Coca-Cola truck kunnen bezoekers namelijk een donatie doen aan het Rode Kruis en in ruil daarvoor kiezen voor Coca-Cola items zoals kerstsokken, ornamenten en inpakpapier – voor zichzelf, of om weg te geven. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar het voedselhulpprogramma in Nederland.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.