logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo geef je dromen cadeau met een groep


Je kent het vast wel: die feesten en verjaardagen waarbij je iets wil geven, maar je weet niet wat. Terwijl je weet dat het feestvarken in kwestie iets groots wil kopen. Een nieuwe gitaar, toffe oordopjes of een nieuwe laptop, bijvoorbeeld. Maar ja: dat is wel een groot cadeau. Dat geef je niet zomaar! Hoewel… wat als je met z’n allen bijlegt? Zou het dan haalbaar zijn? 

Boontje zaaien

Het is mogelijk met de nieuwe Boon & Bliss app om een virtuele cadeaubon te geven. En dan niet een voor je favoriete sokkenwinkel of zeepshop, maar een cadeaubon die je zelf bepaalt. Uiteindelijk zal de ontvanger namelijk klinkende munt ontvangen op zijn of haar bankrekening. Jij geeft met je cadeau alleen aan waar de gift voor bedoeld is. Maak dus die bon voor een toffe gitaar of een supersonische laptop en bel een rondje, om te kijken wie er allemaal willen bijleggen. En zit de ontvanger al op de Boon & Bliss app? Dan kan hij zelfs al een verlanglijstje aanmaken!

Persoonlijke felicitatie

Het leuke is, dat iedereen die een bijdrage levert aan het cadeau, een persoonlijke felicitatie kan opnemen. Al die filmpjes van vrienden, familie en collega’s worden door de app aan elkaar geplakt tot één grote reel, waardoor je al meteen iets persoonlijks kunt overhandigen als groepscadeau. En een groot item kunnen wegstrepen op die virtuele bucket-list is natuurlijk al super persoonlijk. Je geeft een cadeaubon op maat!

Nergens aan vast

Mocht de wens toch veranderen en verandert die gitaar ineens in een drumstel? Dat maakt voor de waarde van de bon niets uit. De ontvanger mag uiteindelijk helemaal zelf bepalen waar hij hem aan uitgeeft. Al is het aan een bad vol chocoladekoekjes! (wat trouwens niet aa te raden is… die kruimels komen écht overal). 

Geen ruimte voor ongewenste cadeaus

Het briljante aan Boon & Bliss is dat je nooit meer komt aanzetten met ongewenste cadeaus. Je weet wel, badproducten terwijl je geen bad hebt, een spuuglelijk dienblad of een enorme plant voor je 3×2 ‘loft’ in Amsterdam… met Boon & Bliss je mensen helpen met het waarmaken van hun dromen, waar ze flink voor aan het sparen zijn en waar ze een zetje kunnen gebruiken. En: de waarde van het groepscadeau is overal inzetbaar!

Benieuwd naar de app? Download hem hier en ervaar het zelf!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.