logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gaming: Sims 4 Groene Oase en Kelderschatten Kits

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben De Sims™ 4 Groene Oase Kit en Kelderschatten Kit onthuld. Deze zijn verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Groene en open ruimtes en doorleefde meubels

Met de Groene Oase en Kelderschatten Kits krijgen spelers de kans om ruimtes te creëren die licht, open en barstensvol groen zijn. Ook is het mogelijk om ruimtes te vullen met doorleefde meubels en sentimentele decoraties. Van een sprookjesachtig plantenspeelhuis voor elke tuinliefhebber tot een kelder vol geliefde meubels die in de loop der jaren zijn doorgegeven, dit is het perfecte moment om een ontsnapping aan de drukke wereld te creëren in De Sims 4.

De Sims 4 Groene Oase Kit

Of je nu wel of geen groene vingers hebt, De Sims 4 Groene Oase Kit heeft voor iedereen wat te bieden in deze nieuwe, speciale tuinierruimte. Zo kunnen je Sims druk aan de slag met een rommelige broeikas of ontspannen tussen het gebladerte.

Sims kunnen de broeikas van hun dromen ontwerpen met prachtige ruiten en deuren die naadloos op elkaar aansluiten en een overvloed aan tuinwerpen. Denk hierbij aan zaailingen, stapels potten, een planttafel, hangende bloemenmanden en nog veel meer.

Games koop je online bij:

De Sims 4 Kelderschatten Kit

De Sims 4 Kelderschatten Kit moedigt Sims aan om een klassieke tweedehands kelderruimte te creëren. Hierbij worden Sims uitgedaagd om af te wijken van het ongerepte en het imperfecte te omarmen met een grungy en ouderwetse inrichting. Van oma’s oude, versleten meubels tot kringloopvondsten, elk stuk heeft een verhaal en kans op een nieuw leven.

Het leven is om te leven en Sims kunnen een duik in het verleden nemen met een melkkrat vol vinylplaten, oude trofeeën, familiefoto’s, versleten koffers en nog veel meer. Voorwerpen als een ouder model tv (nog steeds functioneel, maar niet in topvorm) en stoffige snuisterijen maken de rommelige ruimte nog gezelliger.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.