logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trust gaming headsets: de Fayzo Wireless

Na het succes van de Fayzo Multiplatform Headset en Fayzo 7.1 USB Headset kondigt Trust de gloednieuwe Fayzo Wireless aan. Deze headset biedt een dual wireless verbinding en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is de volgende stap in de uitbreiding van Trust’s groeiende portfolio gaming headsets.

Dubbel draadloos verbonden

Met de dual wireless functionaliteit kun je de Fayzo Wireless headset tegelijk aan zowel je pc/console als je telefoon aansluiten. Daarbij maak je gebruik van bluetooth (smartphone/Nintendo Switch) en de meegeleverde ultra-low latency 2,4 GHz USB-ontvanger (PC/PlayStation). Zo kun je tegelijk luisteren naar het gamegeluid en chat, maar ook luisteren naar muziek op je telefoon.

Virtueel 7.1 geluid

De Fayzo Wireless biedt dezelfde specificaties als de Fayzo 7.1, inclusief virtueel 7.1 surround-geluid en 50 mm drivers voor krachtig geluid; comfortabele oorkussens, een verstelbare hoofdband en draaibare oorschelpen; maar ook instelbare meerkleurige RGB-verlichting met drie kleurenmodi om jouw stijl te laten zien.

Persoonlijk tintje

Daarnaast kunnen gamers hun gaming-setup nu nog verder personaliseren aangezien de drie typen Fayzo’s headsets nu ook verkrijgbaar zijn in de kleuren: Booster Black, Winning White en Playful Purple. De Fayzo headsets zijn gemaakt van gerecycled plastic (zwart voor 85% en wit/paars voor 35%), waardoor gebruikers zelfs een mileubewuste keuze kunnen maken.

De GXT 491 Fayzo Wireless Gaming Headset is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €69,99, de GXT 490 Fayzo 7.1 USB Headset voor de adviesprijs van €49,99 en de GXT 489 Fayzo Multiplatform Gaming Headset voor de adviesprijs van €39,99.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.