logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuwe games in oktober 2018


Assassin’s Creed Odyssey

Verkrijgbaar vanaf 5 oktober. Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes centraal staan in de beleving. De game vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. In een wereld rijk aan mythen en legenden, kruipen spelers in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed die door familie ter dood is veroordeeld. Spelers beleven de epische transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthullen de waarheid over hun mysterieuze afstamming.

Bekijk hier de trailer van Assassin’s Creed Odyssey:


DC Super Villains

Verkrijgbaar vanaf 12 oktober. LEGO® DC Super-Villains is de eerste LEGO®-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal plaatst waarin ze als hun eigen superschurk naar hartenlust kunnen spelen en creëren. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO® DC Super-Villains is verkrijgbaar vanaf 17 oktober 2018 voor PlayStation® 4 computerentertainmentsysteem, Xbox One X, Nintendo Switch™, en pc.

Bekijk hier de trailer van DC Super Villains:


SoulCalibur VI

Verkrijgbaar vanaf 19 oktober. Verkrijgbaar vanaf 19 oktober. SoulCalibur, die op-wapens-gebaseerde 3D-vechtgames definieerde, is terug. Twee decennia na diens eerste iteratie, keert SoulCalibur VI terug naar zijn roots en introduceert het gloednieuwe gameplay features om mee te vechten. Ervaar de strijd om de twee legendarische zwaarden met oogverblindende graphics aangedreven door de Unreal Engine 4. Kenmerken: De legendarische op-wapens-gebaseerde 3D-vechtgame keert terug naar diens roots. Oogverblindende graphics aangedreven door de Unreal Engine 4. Een volledig roster aan nieuwe en gekende personages. Een epische verhaalmodus over de strijd om twee legendarische zwaarden. Vernieuwde gameplay mechanieken voor intense showdowns. Dynamische strijd versterkt door cinematische gevechten.

Bekijk hier de trailer van SoulCalibur VI:


Sports Party

Verkrijgbaar vanaf 30 oktober. Sports Party, de nieuwe sportgame voor de hele familie, is vanaf 30 oktober exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Kies samen met drie andere spelers uit 6 verschillende sporten: basketbal, frisbee, golf, jet ski, strandtennis en skateboarden. Strijd tegen vrienden en familie in de sportiefste game van het jaar.

Bekijk hier de trailer van Sports Party:


LEGO Harry Potter collection

Verkrijgbaar vanaf 31 oktober. Op 31 oktober 2018 komt in de LEGO® Harry Potter™: Collection de kenmerkende humor van LEGO®-games samen met het universum van de tovenaarswereld voor een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. Spelers beleven het volledige avontuur van LEGO® Harry Potter™, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Er zijn ook twee downloadbare pakketten (DLC) beschikbaar. LEGO® Harry Potter™: Jaren 1-4 is gebaseerd op de eerste vier films—Harry Potter en de Steen der Wijzen™, Harry Potter en de Geheime Kamer™, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ en Harry Potter en de Vuurbeker™. Zo kunnen fans de eerste vier jaar van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO® beleven. LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7 leidt de spelers door de laatste vier films—Harry Potter en de Orde van de Feniks™, Harry Potter en de Halfbloed Prins™ en Harry Potter en de Relieken van de Dood™ Delen 1 & 2. Hierin beleven ze de laatste jaren van Harry aan Zweinstein™ alsook zijn strijd tegen Heer Voldemort™ in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Bekijk hier de trailer van LEGO Harry Potter collection:


YO-KAI WATCH 3

Vandaag verschijnt de gratis Moon Rabbit Crew-update voor de twee YO-KAI WATCH BLASTERS-games op de Nintendo 3DS-systemen. De nieuwe content bestaat uit meer missies en gebieden om te verkennen, de terugkeer van bekende en maffe Yo-kai, en Big Bosses om vrienden mee te worden. Spelers kunnen hun opgeslagen gegevens van YO-KAI WATCH BLASTERS™: Red Cat Corps en YO-KAI WATCH BLASTERS™: White Dog Squad ook gebruiken om speciale bonussen te krijgen. YO-KAI WATCH™ 3 is een nieuw hoofddeel in de serie met hilarische Yo-kai die fans zullen herkennen van de tekenfilmserie. Deze game verschijnt komende winter in Europa voor de Nintendo 3DS-systemen, vol nieuwe content en mogelijkheden, inclusief nieuwe omgevingen, personages en een gloednieuw gevechtssysteem.

YO-KAI WATCH 3 is verkrijgbaar vanaf 27 september.


 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.