Gamenieuws week 3


Geplaatst

in

door

Tags:

Call Of Duty

Er zijn een paar leuke nieuwtjes rondom de nieuwe Call Of Duty: Black Ops 4:

Om te vieren dat het afgelopen week “115 Day” was – een knipoog naar het beruchte Element 115 in het achtergrondverhaal van Call of Duty Zombies – heeft Treyarch details onthuld over een reeks updates die onderweg zijn naar de Call of Duty: Black Ops 4 Zombies-standen. Zo krijg je als gamer een speciaal Zombies 2XP in-game event, het debuut van Gauntlets en nieuwe Elixirs op PS4 en een preview van wat later deze maand en dit jaar naar Zombies komt.

Gratis gamen: Blackout, de populaire battle royal modus van Call of Duty: Black Ops 4, is vanaf vandaag tijdelijk gratis te downloaden op alle platformen. De Blackout Free Trial loopt vanaf vandaag t/m 24 januari en biedt toegang tot dezelfde actie als die van de Battle Royal modus, waarin personages, locaties, wapens en uitrusting uit de hele serie samenkomen in de grootste map uit het franchise, met de kenmerkende Black Ops gameplay.


The Division 2 – Multiplayer Trailer

Ontdek meer over de multiplayer van Tom Clancy’s The Division 2, waaronder over de Dark Zone en Conflict, in de Multiplayer Trailer:

De Private Beta van Tom Clancy’s The Division 2 vindt plaats van 7 tot 11 februari 2019 en is toegankelijk voor iedereen die de game heeft gepre-orderd. Overige spelers maken kans op toegang door zich in te schrijven viathedivisiongame.com/beta.

Tom Clancy’s The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, maar is reeds te pre-orderen in de Ubisoft Store.


FINAL FANTASY XIV – Blue Mage

Een week na de release van Patch 4.5, introduceert FINAL FANTASY XIV Online met de release van de Blue Mage job een nieuwe en unieke manier om de wereld van Hydaelyn te ervaren. Deze eerste limited job in FINAL FANTASY XIV Online is beschikbaar voor alle spelers met een level 50 Disciple of War of Magic-class/job die de hoofdscenario-missie “The Ultimate Weapon” voor A Realm Reborn hebben voltooid.

De veelgevraagde Blue Mage leert nieuwe acties door tijdens gevechten met monsters hun vaardigheden te kopiëren. De Blue Mage heeft in eerste instantie een maximum level van 50 en kan bij release 49 unieke monstervaardigheden leren – zowel de level cap als het aantal te leren vaardigheden zal door toekomstige updates toenemen.


De oude kunst van spionage in Total War: Three Kingdoms

In THREE KINGDOMS sluipen je meest sluwe karakters achter de vijandelijke linies om te vergiftigen, vermoorden of zelfs tot oorlog aan te zetten. Eerst behouden ze een laag profiel waarbij ze kleinere geheimen delen zoals de stappen van vijandige troepen. Zodra ze door de rangen stijgen kunnen ze je vijanden tot hun knieën brengen! Maar wees gewaarschuwd: verraad is niet zonder gevaren. Als een spion wordt gepakt, riskeert hij een brutale executie, maar hij kan er ook voor kiezen je te verraden om zijn huid te redden en een bijzonder slinkse dubbelagent te worden. Vecht je sterkste generaal voor je glorie of is er nog een andere hand die aan de touwtjes trekt? 

Ze hebben nooit gezegd dat het verenigen van China makkelijk zou zijn… 
Total War: THREE KINGDOMS komt uit op 7 maart 2019.


Nintendo nieuws

Etrian Odyssey Nexus 

Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria voorzichtig ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Ontdek meer in de nieuwste trailer!


New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe bevat zowel New Super Mario Bros. U als het meer uitdagende New Super Luigi U. Naast beroemde personages als Mario, Luigi en Toad, zijn dit keer ook twee nieuwe personages van de partij – Toadette en Nabbit. Deze nieuwkomers zijn zeer geschikt voor jongere of minder ervaren spelers, omdat ze bijzondere voordelen met zich meebrengen. Als Toadette een superkroon heeft gepakt, verandert ze in Peachette die kan dubbelspringen, langzaam omlaag zweeft en vanuit een gat omhoog kan springen. Wie speelt als Nabbit loopt geen schade op door botsingen met vijanden en wordt aan het eind van levels beloond met extra levens.
Naast de twee hoofdavonturen biedt New Super Mario Bros. U Deluxe diverse andere spelstanden voor een tot vier spelers. Zo kunnen spelers hun vaardigheden testen in tientallen gevarieerde en creatieve uitdagingen die zijn ontworpen voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Race zo snel mogelijk naar de finish in de spelstand Tijd, pak alle munten in de Munten-stand, of doe je best om zo lang mogelijk in de lucht te blijven in de spelstand 1–Ups. In de spelstand Speciaal moet je aan zeer specifieke eisen voldoen om verder te komen. Zo moet je bijvoorbeeld een level proberen te voltooien zonder een enkele vijand, munt of kanonskogel te raken. Spelers kunnen ook een reeks van ruim 200 online-video’s** bekijken waarin de ontwikkelaar toffe tricks demonstreren die spelers kunnen gebruiken om bepaalde uitdagingen te halen – handig voor spelers die vastlopen op een level of uitdaging.


ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.