Gamenieuws: Nieuwe Mortal Kombat 11-trailer onthult de koninklijke terugkeer van Sindel


Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben op 14 november 2019 een nieuwe Mortal Kombat™ 11-gameplaytrailer uitgebracht met de koninklijke terugkeer van Sindel. Sindel, de voormalige koningin van Edenia en moeder van Princess Kitana, werd gedwongen haar volk te verraden en te trouwen met Shao Kahn toen de boosaardige keizer van de Outworld haar rijk veroverde. Nu, als koningin van de Outworld, vecht ze onafgebroken om haar recht op de troon te handhaven en aan de macht te blijven. Haar golvende haar en vorstelijke houding passen bij haar rol: Sindel heeft een aantal mystieke vaardigheden, waarmee ze kan zweven en sonische golven kan manipuleren. Sindel is het nieuwste personage die wordt toegevoegd aan Mortal Kombat 11. Ze is vanaf 26 november beschikbaar tijdens de vroegtijdige toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters.

Bekijk de officiële Sindel-gameplaytrailer van het Mortal Kombat 11 Kombat Pack hier:

Kombat Pack 11

Eigenaren van het Kombat Pack krijgen ook toegang tot nieuwe personage-skins (verkrijgbaar vanaf 26 november), waaronder de “Klassic Kassie” look van Cassie Cage, geïnspireerd op popcultuur uit de jaren ’90, en het Gothic Horror-skinpakket met een vampierachtige Raiden (‘Impaler Raiden’), een monsterlijke Geras (‘Kronika’s Monster Geras’) en een gemummificeerde Cetrion (‘Goddess of the Damned Cetrion’).

Gratis in-game evenement

Verder krijgen alle eigenaren van Mortal Kombat 11 van 25 tot 30 november toegang tot het ‘Deadly Feast’, een gratis in-game evenement met Thanksgiving als thema. Het evenement bevat vier nieuwe baasgevechten boordevol feestelijke modifiers, waaronder puree met jus, pompoentaart, rennende en bommenwerpende kalkoenen of de ‘Hoorn des overvloeds’, waarmee spelers meer health ontvangen of kunnen wegnemen van hun ondankbare tegenstander. Spelers kunnen ook nieuwe Brutalities en Taunts, speciale Thanksgiving-gebruiksvoorwerpen, onderdelen voor spelersmodules en andere beloningen voor het spel verdienen. Bovendien maakt Mortal Kombat 11 deel uit van Black Friday-aanbiedingen binnen de Thanksgiving-feestweek.

Nieuwe personages

Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack is de beste manier om de speelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met daarin zes personages, vele skin- en uitrustingssets en één week vroegtijdige toegang tot alle content. De nieuwe personages die naar Mortal Kombat 11 komen via het Kombat Pack zijn:

  • Sindel (26 november vroegtijdige toegang)
  • The Joker (28 januari vroegtijdige toegang)
  • Spawn (17 maart vroegtijdige toegang)
  • de iconische Terminator T-800 (nu beschikbaar)
  • Nightwolf (nu beschikbaar)
  • Shang Tsung (nu beschikbaar)

Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personage-skins zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.