logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Game voor het goede doel: Destiny 2 Guardian Games Cup


Bungie heeft de terugkeer van het gratis in-game-evenement genaamd Guardian Games aangekondigd. De vriendschappelijke competitie start op 5 maart en is omgetoverd tot een All-Stars-evenement. Het evenement bevat splinternieuwe uitdagingen en beloningen voor de deelnemers, waaronder het allereerste hoverboard van Destiny 2: de Skimmer. Vanaf de start van het evenement kunnen Hunters, Titans en Warlocks drie weken lang strijden om de eer. De winnende klasse wordt de rest van het jaar herdacht met een standbeeld in de Tower. Ook keert de Guardian Games Cup terug, een competitie waarbij spelers kans maken op fantastische prijzen en geld kunnen inzamelen voor het goede doel.

Guadian Games All-Stars-evenement

Om de competitie iets moeilijker te maken, heeft Guardian Games All-Stars een vernieuwd scoresysteem. Dit omvat onder andere de Focus-activiteiten. Dit zijn nieuwe tijdelijke boosts voor activiteiten die extra medailles kunnen opleveren voor winnende klassen. Tevens introduceert Bungie dit jaar de nieuwe Contender Card. Hiermee kunnen spelers elke week Diamond-medailles verdienen voor extra punten, de nieuwe Champion Memento en een Ascedant Alloy.  

Gedurende het evenement kunnen alle deelnemers zonder extra kosten de nieuwe Allstar Vector Skimmer verdienen. Dit gloednieuwe type voertuig is de meest opvallende manier om door het zonnestelsel te reizen. Tijdens het rijden is het mogelijk voor spelers om unieke trucs uit te voeren en op rails te grinden. De Allstar Vector Skimmer wordt permanent ontgrendeld wanneer spelers deze tijdens het evenement verdienen.

Door het voltooien van de Event Card-uitdagingen, kunnen spelers nieuwe beloningen vrijspelen. Hierbij horen de nieuwe Compressed Wave Frame Grenade Launcher genaamd Hullabaloo, maar ook een nieuwe Exotic Ghost Shell, Exotic-emote en meer. Bij het upgraden van de Event Card krijgen spelers toegang tot additionele beloningen. Alle spelers die de Gold Event Challenge voltooien voor 26 maart 18:59 uur Nederlandse tijd, verdienen Bungie Rewards-aanbiedingen om de fysieke 2024 Guardian Games All-Stars Medal te kopen via de Bungie Store

Merchandise koop je bij:

Guardian Games Cup

De Guardian Games Cup keert dit jaar terug voor de derde editie, waarin spelers van over de hele wereld worden aangemoedigd hun fireteam samen te stellen en te strijden voor de glorie. Tegelijkertijd steunen ze Direct Relief en het International Rescue Committee via de Bungie Foundation. Teams van zes guardians gaan het gevecht aan in de volgende twee categorieën:

  1. Categorie: Techniek – De categorie Techniek houdt bij hoeveel medailles elk team heeft gedunked tijdens Guardian Games All-Stars.
  2. Categorie: Liefdadigheid – De liefdadigheidscategorie houdt het totale bedrag bij dat door elk team tijdens het evenement is opgehaald.

De vier beste fireteams in iedere categorie verdienen de volgende prijzen: 

  • Teams op de eerste plaats: levensgrote fysieke Allstar Vector Skimmer replica met de namen van het team gegraveerd (één per team per categorie).
  • Teams op de tweede plaats: Guardian Games-medaille ($50 MSRP) voor elk teamlid (maximaal 6 per team per categorie).
  • Teams op de derde plaats: Binary Cascade-embleemcode voor elk teamlid (maximaal 6 per team per categorie).
  • Teams op de vierde plaats: Bungie Store $50 kortingscode voor elk teamlid (maximaal 6 per team per categorie).

Spelers die $10 of meer doneren ontvangen een Together in Contribution-embleem. Bij elke $10 die gedoneerd wordt, ontvangen spelers een extra embleem. 

Lees alle details rondom Guardian Games All-Stars, inclusief het aanmeldproces voor de Guardian Games Cup, de officiële regels en FAQ in de blogpost hier 

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.