Game review: My Hero One’s Justice


my hero ones justice

My Hero One’s Justice is een link naar My Hero Adacemia – een Anime serie die zijn weerga niet kent. My Hero One’s Justice is een arena-fighter waarmee je met de coolste Anime-karakters die je kent los te gaan op je tegenstander. Dat levert een flitsend spektakel op, kan ik je alvast verzekeren!

3D arena

My Hero One’s Justice voert zijn strijd in een 3D arena, net als bijvoorbeeld Pokken tournament. Het gevechtssysteem is tamelijk uniek. Je hebt drie belangrijke opties als je van dichtbij wil aanvallen: normaal, counter en onblokkeerbare aanvallen. De normale zijn snel genoeg om onblokkeerbare aanvallen te stoppen en verslaan. Counters absorberen normale aanvallen voor ze hun schade toebrengen en de onblokkeerbare aanvallen verslaan de counters. Daarbij heb je nog wat extra opties, zoals verdedigen, wegduiken en zo, maar de basis is heel eenvoudig – en voor ieder karakter gelijk. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende combo’s. In de Normale spelmodus zijn die heel eenvoudig en rechtlijnig. Wil je een stapje verder, dan schakel je over op de stand Manual en maak je echt je eigen combo’s. Dan bepaal je zelf hoe jouw strijder presteerd in de arena!

Unieke stijlen

Toch is ieder karakter uniek op zijn eigen manier. Anders zou het wel een heel saaie game zijn. Iedere held in My Hero One’s Justice heeft namelijk zijn eigen superkracht waar je jouw tegenstander mee kunt aanvallen. Zo kun je sommige karakters voorzien van een stevig pantser, anderen kunnen vuurballen en ijspegels lanceren… en die functies kunnen het verschil maken tussen succes of falen.

Snelheid

De meeste 3D arena fighters gaan vooral voor de snelheid en chaos, en dat is precies wat My Hero One’s Justice ook voor elkaar heeft gekregen. Het is een groots spektakel van machtsvertoon en krachtige aanvallen. Daarbij is goed gekeken naar de personages en hun eigenschappen in My Hero Academia. Alle personages zijn totaal verschillend, met hun eigen manier van vechten. Ga je voor een grote maar trage krachtpatser of juist voor een kleine en snelle vechtersbaas?

Bekijk de trailer van My Hero One’s Justice

Single player modus

Je kunt heel goed alleen aan de slag met My Hero One’s Justice. Aan de ene kant is er een verhaallijn die niet heel erg logisch is om te volgen (ik kon aan veel verhaalelementen in ieder geval geen touw vastknopen) maar de Mission Mode is wel cool. Er zijn zes kaarten die je kunt voltooien, ieder met een aantal uitdagingen. Bij het voltooien van die uitdagingen gaan je personages omhoog en worden ze beter, waardoor je moeilijkere missies kunt voltooien. Erg leuk om te doen – en een goede training 🙂


Recensie over My Hero One’s Justice

Zin in een snel potje vechten? Dan is dit echt een game voor jou. Het is lekker chaotisch en snel, bovendien eenvoudig om onder de knie te krijgen. De gevechten zijn echt spektaculair, maar doorgewinterde fightergame-lovers zullen niet aan hun trekken komen.

Score: 7


Games koop je online bij:

Ga direct naar My Hero One’s Justice op BOL.com.

Game info

Bandai Namco
PS4, XBOX One, Nintendo Switch, Vecht. Prijs: 60 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.