logo-liggend-wit-donkerblauw

Game review: Fortnite Minty Legends


Al eerder schreven we over Fortnite en diens basisgame, Fortnie: Save the World. Grappig om te zien dat die ‘extra feature’ van Fortnite juist zo’n ontwikkeling heeft doorgemaakt en zo gigantisch populair is geworden! De gratis game heeft inmiddels meer geld opgebracht dan een normaal mens ooit kan opmaken… en de uitbreidingen blijven komen. Wij gingen aan de slag met de Fortnite Minty Legends expansie.

fortnite minty legends recensie

Visueel feestje

De Fortnite Minty Legends bundel bestaat uit een aantal cosmetische items waarmee je jouw personage kunt pimpen. Daarnaast krijg je ook nog eens 1000 V-Bucks voor het kopen van items of bijvoorbeeld een battlepass. In Save the World kun je deze V-Bucks gebruiken voor het kopen van nieuwe bouwschema’s, waardoor je betere wapens kunt bouwen om de strijd aan te gaan met zombies, maar je kunt daar ook nieuwe helden kopen. Let wel: deze uitbreiding geeft je in Battle Royal en Fortnite Creative dus geen concreet voordeel in de strijd, je kunt er alleen het uiterlijk van jouw personage mee aanpassen! De Minty Legends uitbreiding bestaat uit:

 • Fresh Aura-outfit
 • Minty Multipack Back Bling
 • Minty Mountaineer-pikhouweel
 • Minty Bomber-outfit
 • Spearmint Satchel Back Bling
 • Freshbreaker-pikhouweel
 • Skellemint Oro-outfit
 • Minty Mantle Back Bling
 • Triple Mint Scepter-pikhouweel
 • Fire Mint wrap
 • 1000 V-Bucks

Opgaan in de menigte

Het is altijd goed om verschillende outfits ter beschikking te hebben. Een beetje camouflage is nooit verkeerd. Je wil niet al te veel opvallen in je omgeving, daarmee wordt je letterlijk een wandelende schietschijf! In deze pack zitten een aantal uiteenlopende outfits, die er zeker cool uitzien, maar niet altijd even subtiel zijn. Toch zijn ze subtiel genoeg om er niet als een vuurtoren bij te lopen en alle aandacht op je te vestigen. Bovendien matchen de items mooi bij elkaar, zodat je de strijd in stijl kunt aangaan. Let the games begin!


Ga direct naar Fortnite: The Minty Legends Pack op BOL.com.

Recensie over Fortnite: The Minty Legends Pack

Geld uitgeven aan een gratis game. Sommige mensen verklaren je voor gek, maar waarom niet? Met de juiste outfits laat je zien dat je dan bent en ondersteun je de gamemakers als dank voor hun geweldige game. De Minty Legends pack kost iets minder dan 30 euro, en levert je drie compleet nieuwe outfits, inclusief pickaxe, backpack en glider. Als je alles bij elkaar optelt, krijg je echt wel waar voor je geld, hoewel je ze aan de andere kant misschien niet allemaal zelf zou kopen. Dat is echt wel het dilemma bij dit soort contentpacks, maar soms gebruik je juist die items die je niet dacht te willen het meest!

Score: 7


Info

Fortnite: The Minty Legends Pack
Uitgever: Epic games
Getest op: PS4
Genre: fps
Prijs: 29.95 euro.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.