Game nieuws week 51


LEGO DC Super Villains

LEGO DC Super Villains packshot

Wil je meer halen uit het LEGO DC Super-Villains computerspel? Dan is de Season Pass echt iets voor jou. Je koopt hem als uitbreiding voor € 14,99. Met de uitbreiding krijg je spannende add-on gamecontent, geïnspireerd op een grote hoeveelheid DC-films, live-action, en geanimeerde tv-series en stripverhalen. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw film van Warner Bros. Pictures, Aquaman, die op 2 december in première gaat in bioscopen door het hele land en twee Shazam! Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe film van Warner Bros. Pictures, Shazam!, die in april 2019 in première gaat in bioscopen door het hele land.

Warhammer: Chaosbane – trailer

De High Elf Mage Elontir heeft als veteraan al eerder tegen de krachten van Chaos gevochten, eerst bij Praag en later tijdens het beleg van Kislev, waarmee hij binnen zijn gelederen een zekere bekendheid heeft verworven. Hij is specialist in aanvallen op afstand en kan als meester van Winds of Magic vele spreuken gebruiken, terwijl zijn behendigheid hem helpt om snel buiten het bereik te raken van vijanden die hem van dichtbij aanvallen.

Warhammer: Chaosbane biedt spelers ook toegang tot een unieke game-mechanic die alle 4 speelbare personages kunnen activeren: door de Chaos-hordes af te slachten kunnen helden hun Bloodlust-meter vullen. Zodra deze helemaal is gevuld, kunnen spelers hun razernij activeren en nieuwe vaardigheden gebruiken. Dankzij zijn gebeden aan Hoeth, de Elven-god van kennis en leren, kan Elontir een unieke skill tree volgen voor toegang tot krachtige spreuken.

Speedlinks klassieke controller

Om zijn 20-jarige jubileum te vieren, brengt Speedlink een legendarische joystick weer op de markt. Wie in de jaren 80 met op zijn C64 het spel Summer Games speelde, kon niet zonder een COMPETITION PRO EXTRA. Na meer dan 30 jaar is het hoog tijd om deze pionier van de joysticks op gepaste manier te huldigen. Daarom wordt de nieuwe, verbeterde versie van de COMPETITION PRO EXTRA ongetwijfeld het coolste kerstcadeau van het jaar. Nu de COMPETION PRO EXTRA via de iets modernere USB-stekker op een pc kan worden aangesloten, kun je met een speciale code 20 epische games downloaden vanop de website van Speedlink. Houd je klaar want: Game on! Adviesprijs: 29,95 euro.

Games koop je online bij:

V-Rally 4

De eerste DLC van V-Rally 4, die is inbegrepen bij de Season Pass en Ultimate Edition, is nu voor 4,99 euro verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation®4 en pc. Het is een ware krachtpatser: de Ford GT 2006! Met maar liefst 550 pk, ben je iedereen te snel af. Bekijk hier een video waarin de Ford GT 2006 zijn uitzonderlijke kwaliteiten toont tijdens het Extreme Khana-evenement.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.