logo-liggend-wit-donkerblauw

Dit zijn de ultieme gamereleases van maart


Assassin’s Creed Rogue Remastered

Verkrijgbaar vanaf 20 maart. Vanaf 20 maart is Assassin’s Creed Rogue Remastered, inclusief alle downloadbare content uit de originele versie waaronder verschillende uitrustingen en de missies The Armor of Sir Qunn en The Siege of Fort de Sable, verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Spelers duiken de game opnieuw in om Shay Patrick Cormacs transformatie van Assassin tot Templar te volgen, ditmaal met hogere resoluties, mooiere omgevingen en betere visuele kwaliteit.

Bekijk hier de trailer van Assassin’s Creed Rogue Remastered:

Injustice 2 – Legendary Edition

Verkrijgbaar vanaf 29 maart. Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag de Injustice™ 2 – Legendary Edition aangekondigd, de nieuwe versie van de populaire videogame Injustice™ 2, benoemd tot beste vechtspel van het jaar tijdens de 21e D.I.C.E. Awards en The Game Awards 2017. De Injustice™ 2 – Legendary Edition is verkrijgbaar vanaf 29 maart voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One, Xbox One X en pc via Steam en de Microsoft Store, en biedt de ultieme vechtspelervaring tussen DC-superhelden en -superschurken.

Far Cry 5

Verkrijgbaar vanaf 27 maart. Sinds de eerste editie van Far Cry uit 2004 heeft de game enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Ten eerste is deze first-person shooter van Ubisoft beschikbaar inmiddels op alle grote platforms: Windows, Xbox One en PlayStation 4. De graphics zijn in de loop van de jaren enorm vooruitgegaan en het open-world-principe heeft met de introductie van nieuwe voertuigen en zelfs vliegtuigen ook een behoorlijke boost gekregen. Daarnaast heb je in Far Cry 5 meer dan ooit de vrijheid om je eigen personage vorm te geven. Een ander vernieuwende feature van Far Cry 5 is het eigentijdse scenario in het noordwesten van de VS. Dat is sowieso een groot contrast met de laatste spin-off Far Cry Primal die zich in de Prehistorie afspeelde. In Far Cry 4 was het gedurende sommige missies mogelijk om het spel samen met een mede-gamer te spelen. In Far Cry 5 kun je je in elk gebied en tijdens alle missies laten vergezellen door een tweede speler om je vijanden te lijf te gaan.

Bekijk hier de trailer van Far Cry 5:

Gravel

Verkrijgbaar vanaf 27 februari. Gravel is een ode aan off-road racen en blaast het pure arcade-genre nieuw leven in. De game zal zelfs de meest veeleisende fans tevreden stellen met extreme uitdagingen, meer dan 50 tracks op exotische locaties en vele voertuigen, waaronder enkele van de mooiste en beroemdste ooit gemaakt. Deze nieuwe IP van Milestone biedt toegang tot vier disciplines: Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium Circuits, voor een adrenalinestuwende combinatie van benzine en modder, resulterend in hoogst vermakelijke en toegankelijke gameplay. In de game is een belangrijke rol weggelegd voor het Gravel Channel dat het jaarlijkse tv-programma Offroad Masters uitzendt. Aan de speler de uitdaging de 60 evenementen van deze show te voltooien om roem en glorie te verwerven.

Bekijk hier de trailer van Gravel:

Detective Pikachu

Verkrijgbaar vanaf 27 maart. Fans kennen Pikachu misschien als hun favoriete Pokémon, maar in Detective Pikachu kunnen ze iets anders dan gebruikelijk verwachten. Met zijn kenmerkende detectivehoed, norse maar sympathieke houding en droge gevoel voor humor is Detective Pikachu een opvallend nieuw personage met een uniek karakter. Eentje die vastbesloten is om de mysterieuze gang van zaken in Ryme City tot op de bodem uit te zoeken. Een buitengewoon personage als dit verdient natuurlijk een amiibo die een beetje afwijkt van de norm. Daarom valt de Detective Pikachu amiibo die ook op 23 maart verschijnt niet alleen op door zijn schattige en kleurrijke verschijning, maar ook vanwege het feit dat hij aanzienlijk groter is dan een gewone amiibo. Met behulp van deze forse amiibo kunnen spelers filmpjes ontgrendelen in de Detective Pikachu-game, waardoor een hoop hilarische content beschikbaar komt die ook handige tips kan bevatten. Dezelfde content kan ook zonder amiibo in de game worden vrijgespeeld, maar met behulp van de amiibo krijgen spelers eerder toegang.

Bekijk hier de trailer van Detective Pikachu:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.