logo-liggend-wit-donkerblauw

Gamenieuws: De Smurfen – Mission Vileaf


We hebben leuke informatie voor je over de nieuwe game van Mindscape, Microids en IMPS: De Smurfen – Mission Vileaf. De Smurfen – Mission Vileaf is een 3D-platform / avonturenspel dat zich afspeelt in de charmante wereld van de Smurfen. De game is vanaf 25 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC. De game is ontwikkeld door OSome Studio (bekend van Asterix & Obelix XXL Romastered en Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir).

Gargamel

In zijn donkere laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant produceert zogeheten “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden!

De Smurfen op Mission Vileaf

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besloot Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien. En zo de planten te genezen die door deze vloek zijn getroffen. Het topsmurfenteam, bestaande uit Smurfin (Smurfette), Potige (Hefty), Brilsmurf (Brainy) en Koksmurf (Chef), gaan op avontuur om deze missie te voltooien. Met al deze 4 personages kan in de loop van het spel worden gespeeld.

De Smurfizer

Om hen te helpen bij hun zoektocht, kunnen onze Smurfhelden vertrouwen op een heel handig stuk gereedschap, genaamd de Smurfizer. Dit is een revolutionaire uitvinding van Klussmurf (Handy). Met de Smurfizer kunnen de Smurfen de vijanden die ze tegenkomen uit de weg ruimen. Deze speciale uitrusting zal de ontdekkingsreis van onze helden door de verschillende omgevingen van het spel vereenvoudigen, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: het laboratorium van Gargamel!

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.