logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgets voor kinderen? Dat kan zeker betaalbaar!


We leven in een ongebruikelijke tijd. We werken veelal thuis, maar óók de kinderen lopen thuis rond. Hoe houd je de kinderen bezig als ze moeten thuisblijven en hoe zorg je ervoor dat jij ongestoord je werk kunt doen en aan je rust toe komt? Vroeger kon je de kinderen nog wel bezighouden met een leuke tekenfilm of een uitdagende puzzel, maar die tijd is allang voorbij. Filmpjes kijken en spelletjes spelen op de iPad, dát is wat ze willen. En hoewel dit niet dé oplossing is voor alles, is het soms toch wel even lekker om de kinderen een iPad te kunnen voorschuiven. Zij schermtijd, jij je rust. Kies voor een refurbished iPad, want dat is een interessant betaalbaar alternatief voor de portemonnee.

Ga maar lekker even filmpjes kijken

Zo’n junior vergt nu eenmaal veel tijd, aandacht en energie. Hoewel je dat met alle liefde geeft, kun je dit niet non-stop de hele dag door doen. Hoe lekker is het dan om de kinderen even een iPad te kunnen geven? Het is een doeltreffende tactiek die de ouders de broodnodige adempauze geeft. De iPad Mini 3 refurbished is zo’n perfecte iPad voor kinderen. De tablet is lekker klein en de kleine kinderhandjes weten er snel hun weg op te vinden. Daarnaast haal jij hem voor een zacht prijsje in huis. Zoek je meer een iPad die óók jij kunt gebruiken? De iPad Air 2 refurbished is zo’n tablet. Hij is groter en je kunt er uitstekend mee werken en ontspannen. Dat maakt het een goede gezinstablet waar zowel ouder als kind gebruik van kan maken.

Naar eigen inzicht in te delen

Hoewel een tablet natuurlijk een heerlijke uitvinding is, ligt óók het gevaar op de loer dat de kinderen met dingen in aanraking komen die niet voor hun leeftijd bestemd zijn. En ja, het gebruik van smartphones en tablets kan óók een beetje verslavend werken. Gelukkig kun je een iPad helemaal kidsproof instellen. Zo kun je beperkingen instellen door apps te beveiligen met een cijfercode en kun je bepaalde apps zelfs uitschakelen om te voorkomen dat de kinderen ermee aan de haal gaan. Ook leeftijdsbeperkingen en tijdlimieten instellen is mogelijk. Zo krijgen de jonge oogjes alléén content voorgeschoteld die bij hun leeftijd past en houd je de regie van het tabletgebruik in de hand.

Voordelige deal

Even een iPad aanschaffen is niet voor iedereen weggelegd, want de portemonnee moet getrokken worden als je kiest voor Apple. Gelukkig krijg je er bij Apple wel heel veel kwaliteit voor terug. Wist je dat er met refurbished van Forza Refurbished een betaalbaar alternatief is. Het is tot 60% voordeliger en bang voor gebreken hoef je niet te zijn. Elke refurbished iPad is opengemaakt, op tientallen punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Dat maakt de iPad 100% functioneel en geschikt voor jarenlang onbezorgd en intensief gebruik. Je krijgt er 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires bij. Gadgets voor kinderen? Dat kan zeker betaalbaar!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.