logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgetnieuws: LOGITECH G PRO X 60 Gaming Keyboard met Keycontrol


Logitech G komt met het Logitech G PRO X 60 Lightspeed Gaming Keyboard. Dit compacte toetsenbord van professionele kwaliteit is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van professionele gamers, terwijl het waardevolle ruimte bespaart.

Het voordeel van een 60 procent keyboard

Esports atleten eisen topapparatuur om hun competitieve spel te verbeteren. Het 60 procent toetsenbordformaat is steeds populairder geworden onder professionals vanwege de ruimte die het vrijmaakt voor dynamische muisbewegingen die essentieel zijn voor FPS-wedstrijden op professioneel niveau. Een 60 procent toetsenbord is ideaal voor optimale prestaties, past goed in de spelruimte en is handig voor spelers om mee te nemen naar toernooien.

De PRO X 60 is perfect voor spelers die een toetsenbord nodig hebben dat zich aan elke opstelling en omstandigheid kan aanpassen. Het is ook super makkelijk om mee te nemen op reis. Ik vind het geweldig.

Michaela ‘Mimi’ Lintrup, een Valorant speler voor G2 Esports

Keycontrol

Keycontrol, een nieuwe innovatieve technologie geïntroduceerd door PRO X 60, biedt gamers aanpassingsmogelijkheden die verder gaan dan die van een standaard toetsenbord. Door middel van Keycontrol kunnen spelers tot 15 functies per toets toewijzen en hun toetsenbord aanpassen aan hun unieke speelstijl. In combinatie met G-SHIFT, kunnen spelers snel toegang krijgen tot elke toets of opdracht direct onder hun linkerhand- en WASD-toetsen, of elke andere programmeerbare toets op het toetsenbord.

Het formaat is heel fijn, uitermate professioneel en handig mee te nemen. Het voelt alsof de toetsen zo snel reageren dat mijn inputs direct geregistreerd worden. Als je eraan gewend bent is dit oprecht een groot voordeel in mijn games.

Jelle Louwen, mCon Esports

Draadloos gaming toetsenbord

Het Logitech G PRO X 60 Lightspeed Gaming Keyboard beschikt ook over Lightspeed draadloze technologie, bekend om zijn snelheid en betrouwbaarheid. Het biedt ook GX Optische schakelaars, beschikbaar in tactiele en lineaire configuraties, die snellere activering bieden dan standaard mechanische schakelaars voor een soepele gameplay-ervaring. Deze schakelaars werken door de kracht van licht, wat resulteert in onmiddellijke signaaloverdracht zonder debounce. Bovendien zijn de schakelaars in de fabriek gesmeerd voor een bevredigende spel- en type-ervaring.

Specificaties

Extra functies in het PRO X 60 toetsenbord zijn onder andere:

  • Dual-shot PBT keycaps
  • Lightsync RGB-verlichting
  • Schakelaar voor gamemodus
  • Volumeregelaar en mediaknoppen
  • Bluetooth
  • 2:1 Lightspeed-adapter

Prijs en beschikbaarheid

Het PRO X 60 Lightspeed Wireless Gaming Keyboard is later deze maand verkrijgbaar in zwart, wit en roze (enkel LogitechG.com) bij bekende (r)etailers voor een adviesprijs van 199 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.