logo-liggend-wit-donkerblauw

Gadget review: Tomorrows Kitchen Utensil Rest spatellegger

tomorrows kitchen utensil rest

In de keuken kan het er soms fel aan toe gaan. Tenminste… bij mij wel. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen die de keuken een beetje in het gareel kunnen houden. Zoals spatelleggers, waarmee het aanrechtblad een stuk toonbaarder blijft als de strijd gestreden is. Tomorrows Kitchen heeft een heel stoere spatellegger ontwikkeld, die ik met liefde uitprobeer: de Utensil Rest.

Het uiterlijk

De Tomorros Kitchen Utensil Rest is van grijs siliconen gemaakt, met daarin een duidelijke richel. In die richel zijn een vijftal uitsparingen, waar je jouw keukengereedschap in kunt leggen. Op zich is dat een goed idee, waarbij je het handvat in de houder legt en het vieze deel dus eigenlijk ‘zweeft’ boven de spatellegger. Helaas ontdekte al vrij snel dat het idee daarvan niet altijd opgaat. Bijvoorbeeld voor een spatel met een dik, plat handvat. Je moet je spatel dan op zijn zijkant leggen, maar dan botsen de vormen van de spatels weer met elkaar. Of is de spatel zo breed, dat hij toch nog met de spatelkant op de Utensil Rest komt.

Plat is perfect

Eigenlijk zou mijn voorkeur uitgaan naar gewoon een plat matje, met een opstaande rand. Gewoon lekker je spatels snel kunnen neerleggen en wisselen, dat is waar een kok van droomt. Of behoefte aan heeft. Van een stroever materiaal, zoals deze spatellegger, want eerlijk is eerlijk: ik gebruik ‘m nu voor de helft: de langste helft van de spatelhouder.

Conclusie over Tomorrows Kitchen spatellegger

Soms zijn vernieuwende ideeën echt goed, soms wat minder. Deze tafellegger zijn wat mij betreft minder succesvol, zoals deze. De uitwerking is netjes en mooi, het idee geweldig – maar misschien ben ik gewoon wat eigenaardig?

Door: CooleSuggesties
Score: Tomorrows Kitchen utensil rest krijgt 6 van de 10 punten.

Informatie

Tomorrows Kitchen Utensils rest, Tomorrows Kitchen
Klik hier voor de website
Prijs: 10.95 euro.

Ga direct naar Tomorrow Kitchen Utensil Rest op BOL.com.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.