logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: F176 Bluetooth Speaker met Qi Draadloze Oplaadfunctie


Bluetooth speakers zijn ontzettend fijn om in huis te hebben. Toch hebben ze vaak één nadeel: ze kunnen alleen maar bluetooth signaal afspelen. En dat lukt niet altijd! Zo kun je er bijvoorbeeld geen geluid mee afspelen vanaf je computer, je PS4 of je XBOX One. Simpelweg omdat die geen bluetooth hebben of omdat ze niet compatible zijn met niet-gelicenseerde bluetooth apparaten. Zonde! Gelukkig zijn er een paar speakers die daar wel speciaal voor ontworpen zijn. En bijzonder cool kunnen zijn, zoals de F176 bluetooth speaker van BluetoothSpeakerCenter.nl, waar je veel originele bluetooth speakers kunt vinden.

Coole bluetooth speaker

Je hebt natuurlijk draadloze speakers van veel verschillende merken, maar het gros daarvan lijkt toch heel erg op elkaar. Ze zijn een soort melkpakken op zijn zijkant met gaatjes erin als speaker. De F176 bluetooth speaker met Qi draadloze oplaadfunctie gooit het over een andere boeg. Deze speaker lijkt eerder op een dik boek, ompakt met een warm-bruin stof. Dat geeft hem echt een unieke en luxe uitstraling. Aan de zijkant van de speaker vind je kunststof panelen. Aan de onderkant zit een redelijk grote bass-speaker. Dankzij het feit dat de F176 rust op hoge rubber pootjes heb je geen last van trillingen of resonaties. Knap bedacht, en een mooie unieke uitstraling.

Functioneel

Bovenop de F176 draadloze speaker vind je de bedieningselementen, netjes verwerkt in het stof. Zo kun je het volume hoger of lager zetten, maar ook wisselen tussen de verschillende functies. Naast een bluetooth speaker is de F176 namelijk ook voorzien van een 3,5mm audiokabel-aansluiting, waarop je ieder gewenst apparaat kunt aansluiten, maar ook een optische kabel voor het aansluiten van andere apparaten als je tv-decoder of gameconsole. Met de M-knop wissel je tussen de verschillende modi. Maar dat is niet alles, want deze muziekbox heeft bovenop een heel gave functie: Een Qi draadloze oplaadfunctie! Leg daar je compatible smartphone op, en hij zal zich opladen terwijl jij bezig bent met muziek luisteren, op je computer werken of gamen.

Recensie over F176 Bluetooth Speaker met Qi Draadloze Oplaadfunctie

De F176 bluetooth speaker is stoer vormgegeven en multi-functioneel. Naast de bluetooth speakerfunctie kun je er ook bedrade audio-apparaten op aansluiten en zelfs je compatible smartphone mee opladen. Nadeel van de speaker is wel dat je hem niet kunt uitzetten. Dat is op zich niet vreemd bij een oplader, maar voor een speaker is het wel bijzonder. Dat maakt dat hij continu energie verbruikt, hij blijft immers zoeken naar een verbinding. Het geluid is overigens dik in orde. De speaker geeft een mooi en vol geluid, zonder dat de bas er te dik op ligt. Gezien de functies, de geluidskwaliteit en de vormgeving is het een dikke voldoende.

Door: CooleSuggesties
Score: F176 Bluetooth Speaker met Qi Draadloze Oplaadfunctie krijgt 8 van de 10 punten.

Ga direct naar F176 Bluetooth Speaker met Qi Draadloze Oplaadfunctie op BOL.com.

Informatie

F176 Bluetooth Speaker met Qi Draadloze Oplaadfunctie,
Prijs: 99 euro euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.