logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: Cellularline Powerbank Freepower Slim

Als je op pad bent, zul je jouw smartphone misschien wel vaker en langer gebruiken dan wanneer je gewoon op de bank zit. Nou ja – da’s misschien niet zo’n handige vergelijking, maar wanneer je thuis bent, laat ik het dan zo zeggen. Op pad heb je namelijk je camera binnen bereik, check je de route via je navigatie, controleer je jouw reisschema op de OV app en nog veel meer. En al die activiteiten gebruiken veel energie! De kans is dan ook aanwezig dat je het einde van de dag op een volle accu niet eens haalt. Maar ja – wat dan? Een stopcontact heb je ook niet altijd binnen bereik! Wij gingen op pad met de nieuwe Cellularline Powerbank Freepower Slim: platte powerbanks met een flink vermogen. Die kunnen je smartphone de nodige energie geven!

Compact

Het grootste voordeel van deze powerbanks is wel de vorm. Ze zijn lang, smal en plat, zoals bijvoorbeeld een ouderwetse mp3-speler of een smalle smartphone. Daarmee kun je hem makkelijk in een vakje voor een smartphone wegsteken, maar ook in je borstzakje, een klein zijvakje van je tas… en ga zo maar door. De kleinste Cellularline Powerbank Freepower Slim is lekker dun, ongeveer 7 mm. Deze powerbank heeft een vermogen van 3000 mAh, genoeg voor een gemiddelde smartphone. Wil je ‘m vaker opladen, of heb je een smartphone of tablet met een grotere accu? Dan kun je denken aan de versie met 5000 mAh. Deze powerbank is 13 mm dik. Voor de echter powerhouses is er een powerbank met maar liefst 10000 mAh. Dan heb je inmiddels een flinke blok accu, met een dikte van 22 mm.

Meenemen

De Cellularline Freepower Slim powerbanks zijn stuk voor stuk goed mee te dragen. Ze zijn relatief compact en doen precies waar ze voor gemaakt zijn: energie opslaan en vrijgeven als jij dat wil. Je laadt ze op met een meegeleverde compacte micro-USB kabel. Die sluit je aan op een zonnelader of oplader. Wil je een tablet, smartphone, e-reader, compactcamera of een ander apparaat opladen via USB? Dan gebruik je datzelfde micro-USB-kabeltje om jouw apparaat aan te sluiten op de FastCharge USB-poort. Daarmee ben je in mum van tijd weer klaar voor actie!


Recensie over Cellularline Freepower Slim Powerbank

Ben je op zoek naar een betrouwbare powerbank die makkelijk mee te nemen is? Dan zouden deze powerbanks eens prima aan je eisen voldoen. Ze worden geleverd in een paar leuke kleuren, zoals wit, zwart, lime en blauw. De meegeleverde oplaadkabel is misschien een tikje kort, maar perfect voor wanneer je jouw smartphone in je jaszak oplaadt. Jammer genoeg is er geen opberg- of bevestigingsmogelijkheid voor het kabeltje en wordt er geen Lightning-kabel meegeleverd.

Score: 7


Informatie

Cellularline Freepower, Cellularline
Klik hier voor de website
Prijs: vanaf 29.95 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.