logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget nieuws: OnePlus 6 kleurt Red met nieuwe limited edition


OnePlus RedOnePlus introduceert in Europa en Amerika een nieuwe limited edition van hun laatste vlaggenschip: de OnePlus 6 Red. Van de OnePlus 6 werden er wereldwijd na de lancering meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht binnen 22 dagen. De OnePlus 6 Red is de vierde kleurvariant van het premium device, naast de Midnight Black, Mirror Black en limited edition Silk White.

In het ontwerp van de OnePlus 6 Red worden stijl en kracht aan elkaar gematcht met aandacht tot in de diepste details. De metallische rode gloed en de rode, spiegelachtige vingerafdruksensor contrasteren met de zilveren accenten rondom de camera voor een elegant uiterlijk.

De achterkant van OnePlus 6 Red bestaat uit zes glaspanelen. Er is ook een extra anti-reflectie laag toegevoegd voor meer diepte-effect, doordat licht nu door meer lagen gaat voordat het reflecteert van de diepste laag. De stralende, glossy rode kleur is uniek voor het OnePlus design en komt voort uit een mix van een doorzichtige oranje laag en een rode basislaag.

De voorverkoop van de OnePlus 6 Red start op OnePlus.com op 2 juli om 10.00 uur, en 10 juli start de volledige verkoop. De OnePlus 6 Red is beschikbaar met 128GB opslagruimte en 8GB RAM voor €569,- via OnePlus.com en bij Belsimpel.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.