logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ga VR met je PS4 en de PlayStation VR gamebril


SONY-PlayStation-VR

Op 13 oktober is het zo ver: dan kun je de Playstation VR bril kopen. Een geweldige tool om echt in de games te kruipen! En voor 399 euro is-ie van jou. De verwachten zijn buitengewoon hooggespannen. Het is natuurlijk een geweldige manier om te gamen, waar veel spelers al van wakker liggen.

Met de Playstation VT virtual reality gaming-bril beleef je games alsof je er middenin zit. De bril laat je op een geheel nieuwe manier games ervaren waarbij jij als speler bijna letterlijk deel uit maakt van de actie. Met een helder OLED-scherm wat zorgt voor een vloeiend beeld van 120 Hz heb je 360 graden zicht om je omgeving te verkennen.

De PS VR gamebril beschikt bovendien over 3D-audio waardoor het geluid ook met je meedraait als je om je heen kijkt. Het ontwerp van de PlayStation VR is zo gemaakt dat je als speler bijna niet merkt dat hij er is. Hij is licht, comfortabel en gemakkelijk op- en af te zetten. De PlayStation VR is verder voorzien van handige en leuke functies, met het PlayStation VR Social-scherm kun je vrienden laten zien wat jij ziet, direct op de televisie en met de Cinematic Mode kun je ook spellen en films afspelen die niet specifiek voor de PS VR ontwikkeld zijn. Het enige wat je nodig hebt om de PlayStation VR te gebruiken is natuurlijk een PlayStation 4 met DualShock 4- of PlayStation Move-controller en de PlayStation Camera.

Speelgoed en spellen koop je bij:

De eerste titels voor het VR-systeem van Playstation zijn:

Rigs – EUR 59.99
VR Worlds – EUR 39.99
Until Dawn: Rush of Blood – EUR 19.99
Super Stardust – EUR 19.99 [of EUR 9.99 upgrade]
Hustle Kings – EUR 19.99 [of EUR 9.99 upgrade]
Tumble VR – EUR 9.99

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.