logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ga op insectenjacht met de BUGBUSTER supersoaker gun

bugbuster-752x397

Word jij ook zo moe van die vervelende muggen, vliegen, en ander ongedierte? Ze zijn knap lastig te vangen – zeker als je met een vliegenmepper rond moet gaan. Blijbaar snappen ze vaak dat plafonds en hoekjes lastige plekken zijn om geplet te worden. Gelukkig is er nu een oplossing: maak kennis met de BUGBUSTER. Een geweer dat de kleine dieren met zout te lijf gaat. Het wapen is goedgekeurd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

De BUGBUSTER doet denken aan een Nerf-pistool, dankzij zijn knalgele kleur en oranje accenten. In een speciaal reservoir kun je gewoon keukenzout gieten, dat je vervolgens gebruikt als munitie. Met een volle cartridge kun je ongeveer 80 keer schieten! Om het mikken eenvoudiger te maken gebruik je de ingebouwde laserpointer en het zoeklicht van 8 felle ledlampjes. Als je nu niet meer raak kunt schieten…

Nooit meer met de vliegenmepper moedeloos achter vliegen en insecten aanlopen en jezelf irriteren omdat je ze maar niet te pakken krijgt. Niet meer spinnen in een bekertje met papier vangen. Richt & schiet, zelfs meerdere vliegen of muggen tegelijkertijd. Hoe werkt het? Vul de voorraadkamer met eenvoudig keukenzout, laad je geweer zoals een echte shotgun door de schuifladerop en neer te bewegen, haal de veiligheidspal eraf en schieten maar!

BUGBUSTER is leuk, cool en handig. Met dit cadeau maak je de blits op verjaardagen. Alleen of met vrienden op insectenjacht…leuk en nuttig in 1! Wil je ook in de winter op muggenjacht, kun je zelfs een potje larven bestellen en zo je eigen slachtoffers kweken.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.