Ga altijd met de beste laptop op pad


Als ik op pad ga, dan doe ik dat altijd met het openbaar vervoer. Als slechtziende is het namelijk niet zo’n goed idee als ik achter het stuur kruip 😉 maar dat houdt ook in dat ik tijdens die ritten heel veel tijd heb om me te vervelen. Er gaat dus altijd een boek mee op pad, mijn oortjes en een goed stuk muziek. Door een laptop mee te nemen, haal ik nog meer uit die treinreizen: daarbij staan draagbaarheid en beeldkwaliteit voorop. Al snel kwam ik uit bij de HP ENVY laptops.

HP Laptop afbeelding edited

Compacte krachtpatsers

Als laptop om in de trein te werken of mee op pad te nemen, is het namelijk belangrijk dat de behuizing sterk, compact en lichtgewicht is. Het is geen pretje om met een laptop van 2,5 kg rond te lopen, terwijl je ook een toestel van een goede kilo om je schouders kunt hangen. Zeker als je er mee moet lopen, is iedere gram minder weer meegenomen. Ook het beeld vind ik belangrijk. Het moet helder en contrastrijk zijn, met een goede ontspiegeling. Ik zie graag dat zwart echt zwart is, en wit echt wit. Zo kun je met wisselende lichtomstandigheden (zoals in de trein) gewoon blijven doorwerken. Een aantal modellen uit de HP ENVY-reeks gebruikt OLED, waardoor je echt briljant beeld hebt.

Goed geluid

Eenmaal thuis of op kantoor, ben je niet meer afhankelijk van oortjes en is het natuurlijk alleen maar prettig dat je kunt vertrouwen op het geluid van je draagbare alleskunner. In de HP ENVY zitten speakers van Bang and Olufsen verwerkt, waardoor je niet alleen glashelder geluid hebt, maar in combinatie met het heldere scherm ook een mini-thuisbioscoop binnen handbereik hebt. Even ontspannen? Ja hoor, dat kan! Laat je alleen niet té veel afleiden… Met het kantelbare scherm van de HP ENVY X360 kun je het toetsenbord wegklappen en de laptop als een standaard voor je neerzetten, zodat je nog meer een bioscoopervaring kunt realiseren. 

PS: ben je op zoek naar een nieuwe laptop en ga je voor het beste? Houd dan de Black Friday deals van HP  in de gaten! Daarmee scoor je makkelijk een coole korting!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.