logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een cadeautip van de Lenovo tech-piet


Lenovo-Yoga-Book-5Wie wordt er vandaag de dag nog blij van kaatseballen in een net of een letter van banket? De Goedheiligman gaat met zijn tijd mee en vult schoenen anno 2016 onder meer met games, tablets, notebooks of andere technische snufjes om de tijd mee te verdrijven. Lenovo past met haar nieuwe Lenovo Yoga Book dan ook mooi in het rijtje met techy-cadeaus.

De stijlvolle Lenovo Yoga Book is een nieuwe 2-in-1 tablet, ook wel tablet + genoemd, waarmee je zowel productief als creatief kunt zijn. Zo kun je er aantekeningen op maken tijdens een college of vergadering, schetsen ontwikkelen voor een nieuwe modelijn en uiteraard kun je er ook gewoon lekker op surfen terwijl je op de bank zit. Het Halo-toetsenbord verschijnt wanneer je het nodig hebt en verdwijnt als je klaar bent. De tablet is 9.6mm dun en weegt 690 gram, wat hem dus makkelijk mee te nemen maakt en daarbij past hij in elke tas. Verder kun je het scherm 360 graden draaien waardoor je het geheel in diverse posities – als tablet, als laptop en alles daar tussenin – kunt gebruiken. En als afsluiter: de batterij gaat wel 15 uur mee! De Lenovo Yoga Book is verkrijgbaar in zowel een Android als Windows versie. De Android versie is verkrijgbaar in de kleuren Gold en Gunmetal voor € 499,-. De Windows versie is verkrijgbaar in de kleur Carbon Black en kost € 599,-. Voor deze prijs ontvang je naast alle unieke features de tablet, een keyboard, een pen, papier en refills.

 


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.

ZOEK OP DE SITE

THEMA

Klik hier voor onze moederdag suggesties

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPPERS OP EEN RIJ

TOPPER-nieuw-2023-sidebar

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN