logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit is de evolutionaire FUTURE Supercharge edition voetbalschoen van PUMA

PUMA lanceerde onlangs de nieuwe evolutionaire voetbalschoen van PUMA’s zogeheten FUTURE-lijn, een lijn in het teken van de toekomst van innovatie en technologie. De nieuwe FUTURE Supercharge edition-voetbalschoen heeft een radicaal nieuw design dat is ontworpen voor ultieme wendbaarheid op het voetbalveld. De FUTURE zal worden gedragen door niemand minder dan Neymar Jr., Julia Grosso, Dzsenifer Marozsán en James Maddison.

“Ik heb een schoen nodig die comfortabel aanvoelt en waarmee ik met snelheid in alle richtingen kan bewegen, zodat ik geen weerstand voel op het speelveld. De nieuwe FUTURE voelt nog meer ondersteunend en adaptief aan, wat mij helpt om optimaal te kunnen spelen en controle te behouden over de bal.”

Neymar Jr.

Prijs en verkrijgbaarheid

De PUMA FUTURE Supercharge edition is vanaf heden in de pre-sale verkrijgbaar bij PUMA.com, PUMA-winkels en gespecialiseerde voetbalzaken. Vanaf 19 januari is de FUTURE Supercharge edition, voor zowel mannen als vrouwen, wereldwijd verkrijgbaar voor € 219,95.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.