logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Funko Pops krijgen een eigen game


Maak je klaar voor een hectisch en hilarisch spel: Funko Fusion, een komend co-op actiespektakel dat draait om enkele van de grootste merken en personages in popcultuur – en Funko Pop! Funko Fusion verschijnt op 13 september voor pc en consoles. Benieuwd?

Funko Fusion komt naar pc, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Pre-orders voor fysieke console-edities van de game zijn vanaf nu beschikbaar bij wereldwijde winkels, binnenkort komen ook pre-orders beschikbaar via digitale kanalen.

Merchandise koop je bij:

Over de game Funko Fusion

Funko Fusion is een action-adventure, voor single-players en online co-op, die eer betoont aan NBCUniversals enorme catalogus van geliefde werelden en de eigenzinnige Funko Pop!-interpretaties van de figuren die ze bewonen. In de game kunnen spelers genieten van talloze referenties naar hun favoriete films en tv-series in een breed scala van meer dan 20 franchises: van blockbusterfilms als Jurassic World, JAWS, Back to the Future, The Thing, Shaun of the Dead en Chucky tot tv-series als Battlestar Galactica, The Umbrella Academy en Masters of the Universe, en vele andere.

Bekijk de trailer van Funko Fusion

Pre-orderen

Fans die Funko Fusion pre-orderen, ontvangen bij de lancering zonder extra kosten een The Walking Dead-pakket met twee extra speelbare personages uit Skybound’s bekroonde The Walking Dead-comics: Rick Grimes en Michonne Hawthorne. Het pakket bevat ook Variant-outfits voor beide personages: Rick Grimes als Alexandria’s leider en Michonne in haar Traveller-outfit.

“Het is ons een eer om samen met deze reuzen van entertainment en popcultuur Funko Fusion tot leven te brengen,” aldus Ian Howe, Managing Partner bij Skybound Games. “Om het plezier voor Skybound-fans te vergroten, is de toevoeging van The Walking Dead en Invincible de kers op de taart. Invincible, Omni-Man, Rick Grimes en Michonne, naast enkele van de meest fantastische personages van NBCUniversal? We kunnen niet wachten tot fans dit allemaal kunnen beleven!”

“Funko Fusion levert zowel de grote namen als klassieke-cult-franchises uit onze ongelooflijke bibliotheek, samenkomend in een volkomen unieke game-ervaring,” aldus Bill Kispert, SVP & GM, Games & Digital Platforms bij Universal Products & Experiences. “De game laat fans heel nieuwe avonturen beleven, waarbij ze op wilde en spannende manieren met hun favoriete personages kunnen spelen, inclusief talloze grappige hommages aan de werelden die ze verkennen.”

Beschikbaarheid

Funko Fusion verschijnt op 13 september 2024 voor Steam, Epic Games Store, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Fans kunnen vanaf vandaag fysieke edities van de game pre-orderen bij sommige wereldwijde retailers, en de game volgen op Facebook, X, Instagram en TikTok.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.