logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze bekende Nederlanders spreken de stemmen van Frozen 2 in


Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Deze Bekende Nederlanders spreken de Nederlandse stemmen van Frozen 2 in:

Hieronder vind je de namen van de bekende Nederlanders en de Bekende Vlamingen die hun stemmen hebben verleend aan de inmiddels legendarische personages van Frozen!

Anna (Kirstel Bell): Nederlands door Noortje Herlaar, Vlaams door Aline Goffin
Elsa (Idina Mensel) Nederlands door WIllemijn Verkaik, Vlaams door Elke Buyle
Kristoff (Jonathan Groff) – Nederlands door Benja Bruijning (en zang door Joey Schalker)< Vlaamse stem door Guillaume Devos
Olaf (Josh Gad). Nederlandse stem van Olaf door Carlo Boszhard, Vlaamse stem door Fovert Deploige
Iduna (Evan Rachel WOord) Nederlands door Renée van Wegberg, Vlaams door Jasmine Jaspers
Mattias (Sterlin K. Brown). Vlaams door Ivan Pecnik
Agnarr (Alfred Molina). Vlaams door Dieter Troubleyn
Kleine Anna – in het Vlaams door Sophia Couvreur.

Ga direct naar Frozen 2 op BOL.com.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.