Frogger: Hyper Arcade Edition, Konami


FroggerPS3_shot20Eindelijk. Hij is weer terug: Frogger, van Konami Digital Entertainment GmbH. Dit keer als Frogger: Hyper Arcade Edition. In het voorjaar van 2012 is de game verkrijgbaar via het PlayStation®Network, Xbox LIVE® Arcade en WiiWare™.

In Frogger: Hyper Arcade Edition komt de klassieke mix van vaardigheden en snelheid keert terug in de meest uitdagende  vorm ooit naar voren. Konami heeft de basis van het spel geüpdate en bevat een schat aan nieuwe content en ideeën. Al 30 jaar worden auto’s ontweken, op stukken hout gesprongen en wegen overgestoken. Met dit spel kun je kiezen voor de klassieke of de gloednieuwe game, waaronder Tile Capture, Battle Royale en Freak Out. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon rustig de straat oversteken!

Met Frogger: Hyper Arcade Edition kun je jouw game-ervaring aanpassen met verschillende skins. Zo kun je kiezen uit de moderne neonstijl van Hyper Arcade tot de 8 bits sprites van de originele Frogger, de klassieke Castlevania titels en zelfs Contra. Natuurlijk kun je het ook online opnemen tegen vrienden of de console zelf in een wedstrijd, met maximaal vier spelers, om er zo achter te komen wie de beste kikker is!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.