logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fris en natuurlijk: Dalston’s frisdrank

In onze dagelijkse leventjes worden we overstelpt met kunstmatige middelen. Zoetstoffen, kleurstoffen, toegevoegd zout en suiker… je zou bijna denken dat moeder natuurlijk het slechtste met ons voor heeft en niets lekkers op tafel kan zetten. De waarheid is anders. Er is meer dan genoeg lekkers te vinden in de natuur. Je moet alleen weten waar je moet zoeken! Net als craft beer is er ook een trend gaande voor de alcoholvrije markt: craft soda. Dat zijn handgemaakte frisdranken in kleine hoeveelheden met alleen echte en natuurlijke ingrediënten. Gezonder dan de normale frisdranken, en minstens zo lekker. Maar kun jij wel wennen aan die extreme fruitsmaken?

Terug naar de basis met Dalston’s

Vanuit zijn roots als craft soda gaat Dalston’s terug naar de basis en zorgt dat de natuurlijke ingrediënten en echt fruit de kern van de frisdranken vormen. Hiermee creëert Dalston’s de authentieke fruitige smaak die een frisdrank moet hebben. En dat proef je zonder meer. Iedere variant bruist van de fruitige smaak en bubbelt als de beste. Daar kan geen andere frisdrank tegenop. Je proeft hier immers geen suiker met een bijsmaakje, maar de krachtige smaken van verschillende fruitsoorten gecombineerd!

Wat is jouw smaak?

Er zijn op dit moment vijf beschikbare smaken: de pittige Ginger Beer, de fris-zoete Elderflower, de zoet-zure Cherryade en de eveneens fris-zure Fizzy Rhubarb en Blackcurrant. Alle varianten bevatten minder suiker en calorieën dan reguliere frisdranken. Daarnaast voegt Dalston’s geen kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen toe. Je herkent de blikken aan hun felle kleuren en gevatte quotes op de blikken. Grappig, en je mag er zeker mee gezien worden.

Wil jij deze craft soda’s van Dalston’s proberen? Dalston’s is o.a. verkrijgbaar bij Marqt, Jumbo en AH To Go.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.