Freeks Wildlife Weken vanaf 16 december in Omniversum, Den Haag


freeks wildlife weken 1 freek184[1]Van 16 december 2013 t/m 5 januari 2014 presenteert het Haagse koepeltheater Omniversum ‘Freeks Wildlife Weken’ met zes prachtige grootbeeldfilms, ingeleid door de populaire bioloog. Bezoekers krijgen een boekje met wetenswaardigheden en een poster van Freek en de wilde dieren. Zaterdag 21 december is Freek van 13.00 tot 16.00 uur voor een meet & greet in Omniversum.

Het thema van de zes grootbeeldfilms die van maandag 16 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 tussen 11.00 en 18.00 uur in Omniversum draaien is Wildlife. De zes prachtige films zijn Alaska: Spirit of the Wild, Born to Be Wild, Dinosaurs: Giants of Patagonia, Dolphins, The Living Sea en To the Arctic. Drie titels – Alaska, Dolphins en The Living Sea – kregen zelfs een Oscarnominatie.

freeks wildlife weken 1 Arctic140[1]Het thema Wildlife is bioloog dr. Freek Vonk op het lijf geschreven. Hij werkte al eerder samen met Omniversum, voor de grootbeeldfilm Flight of the Butterflies. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de dieren en de natuur opdat zij in een duurzame samenleving kunnen leven.

Freek Vonk zal de zes grootbeeldfilms op zijn gebruikelijke enthousiaste manier toelichten. Dat gebeurt op film, voorafgaand aan de voorstellingen. Daarnaast krijgen alle bezoekers van Freeks Wildlife Weken een uniek, gratis boekje met veel wetenswaardigheden over de wilde dieren die in de films voorkomen. Freek Vonk is een van de auteurs. Het boekje is uit te klappen tot een poster van Freek en de wilde dieren.

 Meer informatie: www.omniversum.nl

Zaterdag 21 december, de eerste dag van de kerstvakantie, is Freek Vonk van 13.00 tot 16.00 uur in Omniversum voor een meet & greet met zijn fans.

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s