logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gamenieuws: Forza Horizon 4


Voor de eerste keer gaat de Forza-franchise naar Steam met de bekroonde Forza Horizon 4 op 9 maart. Spelers vieren de seizoenen in het historische Groot-Brittannië op Xbox-consoles en Windows 10-pc met Xbox Game Pass, en we zijn verheugd om Forza Horizon 4 naar een heel nieuw publiek te brengen op Steam. Sinds 2018 trekt het Horizon Festival race- en autoliefhebbers dankzij het prachtige, historische adembenemende landschap van Groot-Brittannië in een gedeelde wereld waar iedereen samen veranderingen in tijd, weer en seizoenen ervaart.

Games koop je online bij:

Uitbeiding

Dankzij onze community is de gameplay in Forza Horizon 4 uitgebreider dan ooit tevoren met op Battle Royale geïnspireerde races via The Eliminator , toegevoegde beloningen voor verbluffende in-game fotografie met Horizon Promo en opnieuw uitgevonden door de community gecreëerde uitdagingen met de recente komst van Super7 . In deze nieuwste spelmodus kun je zeven willekeurige uitdagingen achter elkaar verslaan voor een exclusieve beloning, en zelfs je eigen aangepaste uitdagingen creëren met structuren en landschappen – wat je maar wilt, waar je maar wilt.

Fortune Island en LEGO Speed Champions

Forza Horizon 4 heeft ook twee uitbreidingen die je naar twee enorm verschillende terreinen brengen: de mysterieuze, verraderlijke wegen van Fortune Island en het LEGO Brick-landschap in LEGO Speed ​​Champions . Verken alle omgevingen die het Horizon Festival te bieden heeft door in meer dan 600 auto’s te rijden die beschikbaar zijn om in-game te verzamelen – of breid je collectie uit met iconische filmvoertuigen uit het Best of Bond Car Pack , stijlvolle old-school drives uit het Barrett-Jackson Car Pack , of spannende actieritten uit het aankomende Hot Wheels Legends Car Pack. Op Steam zijn deze uitbreidingen en autopacks te koop, zodat je je Horizon Festival-ervaring kunt aanpassen.

Sluit je dankzij cross-play aan bij je vrienden, ongeacht waar ze Forza Horizon 4 spelen, en rijd naast hen en rivalen die racen op Xbox, pc’s met Windows 10 en Android-apparaten met games in de cloud met Game Pass Ultimate.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.