logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Offline Fortnite spelen doe je zo


Fortnite-spelers hebben het zwaar tijdens de zomervakantie. Het mooie weer maakt het namelijk niet zo aantrekkelijk om de hele dag binnen te zitten… je ouders zullen zeker willen dat je er op uit trekt, de wijde wereld in. Of in ieder geval weg van dat beeldscherm. Maar goed nieuws: er is een nieuwe manier om toch met Fortnite bezig te zijn, zonder je console of computer. Lekker offline en analoog. Hoe old-school wil je het krijgen? Panini komt namelijk met Fortnite verzamelkaarten en stickeralbums!

Over de Fortnite verzamelkaarten

“De Fortnite collectables vertegenwoordigen een belangrijke kans voor het wereldwijde retailnetwerk van Panini. De actief bij de game betrokken spelers en de verzamelaars van de Panini-albums hebben namelijk een vergelijkbaar profiel,” verklaart Peter Warsop, Panini’s Group Licensing Director. “Gezien onze ervaring om fans overal ter wereld te boeien en de synergie die er is met Epic Games, zijn we enthousiast om de Fortnite verzamelkaarten en stickerverzamelingen op de markt te brengen. Vol vertrouwen voorspellen we een wijdverbreide en voortdurende verkoop op het hoogste niveau gedurende de hele campagne. We voelen ons bevoorrecht om te zijn geselecteerd te werken met franchise op zo’n hoog niveau. We kijken ernaar uit om samen met Epic en IMG een opzienbarende selectie producten te creëren.”


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Wat kun je verzamelen in Fortnite?

En dus ontstond een geweldige reeks met verzamelkaarten, die continu blijft ontwikkelen en uitbreiden, mede afhankelijk van de nieuwe skins en gamemods van het spel zelf. Zo vind je tussen de kaarten coole images van de characters uit Fortnine, maar ook verschillende achtergronden, screenshots en voorwerpen (waaronder wapens). Zo kun je jouw Fortnite-collectie langzaamaan uitbreiden zonder een minuutje stroom te gebruiken!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Over Fortnite

Fortnite is het actie-bouwspel van Epic Games, waarbij je met 100 personen op een eiland wordt gedropt in Battle Royale (PvP) of in een team met vrienden in Save the World de wereld probeert te redden van een horde monsters. Bouwen en verzamelen in enorme werelden waar geen twee games hetzelfde zijn. Fortnite Battle is gratis en beschikbaar op pc, Mac, Playstation 4, Xbox One, Switch, iOS en Android.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.