Boek recensie: Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids


Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

Fortnite is niet meer uit het gamelandschap weg te denken. Het gratis PvP shooterspel is ontzettend populair, vooral omdat het zo eerlijk is – je kunt je bij dit spel geen weg naar de top kopen. Je moet het doen met de vaardigheden en wapens als iedere andere speler. Daarbij kun je bovendien grondstoffen verzamelen om forten te bouwen, van waaruit je een veilige basis hebt om je medespelers om zeep te helpen. Ben jij de laatst overgeblevene? Dan heb je een Victory Royale!

Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

Om een beetje met Fortnite om te kunnen gaan, is alle hulp welkom. Er zijn zo veel wapens, ieder met hun eigen vaardigheden en eigenschappen, dat het anders wel heel lang duurt voor je alle wapens hebt uitgeprobeerd. Met de Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids kom je een uitgebreide lijst met wapens en hulpmiddelen, compleet met alle eigenschappen. Zelfs hoe lang het duurt voor je een schildpotion hebt gedronken of bandages hebt aangebracht!

Basisgids met extra’s

Vergis je niet: de Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden, hoewel beginners er veel meer profijt van zullen hebben. Het boek begint namelijk echt bij de basis, het installeren van het spel op de verschillende platformen en hoe je het spel speelt. Verder lees je natuurlijk genoeg tips en tricks over de beste landingsplaatsen, hoe je nieuwe skins unlocked en een paar interessante manieren om snel een fort te bouwen.


Ga direct naar Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids op BOL.com.

Recensie over Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids

De Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids is een uitgebreid boek vol informatie over het populaire schietspel. Sommige informatie haal je niet zo makkelijk uit het spel, andere elementen zijn vooral handige overzichten voor beginnend gamers. Achter in het boek staan wat tips voor beginnende en gevorderde gamers, maar dat het boek veel meerwaarde heeft? Nee, dat kan ik niet zeggen.

Score: 6


Informatie

Titel: Fortnite Ultieme Ongeautoriseerde Strategiegids
Auteur:
Uitgever: Karakter uitgevers
Aantal pagina’s: 168
Type boek: Paperback
Leeftijd: vanaf 14 jaar
ISBN: 9789045217413
Prijs: 12.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.