logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Foodfestival Eten op Rolletjes


eten op rolletjesDe line-up van Eten op Rolletjes is compleet! Het intieme foodfestival strijkt ook neer in Purmerend, Alkmaar, Zeist, Wageningen en Breda. Onder andere het 17e-eeuwse Slot Zeist en het Leeghwaterpark in Purmerend worden omgetoverd tot openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes reist in totaal naar 10 steden.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. Zo reizen vader en zoon dit jaar af naar Slot Zeist en Arboretum De Dreijen, de botanische tuin in Wageningen. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s.  Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere bij de schminkhoek en de Bibliotheekbus.

Agenda Eten op Rolletjes: 
Arnhem – Arnhems Buiten – 16 t/m 18 juni
Haarlem – Lichtfabriek – 30 juni t/m 2 juli
Deventer – Worpplantsoen – 21 t/m 23 juli
Purmerend – Leeghwaterpark – 28 t/m 30 juli
Alkmaar – Gasfabriek – 11 t/m 13 augustus
Zeist – Slot Zeist – 18 t/m 20 augustus
Wageningen – De Dreijen – 1 t/m 3 september
Breda – Kasteelplein –  22 t/m 24 september

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.