logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Food review: Venz chocoladepasta

Het hagelt, het hagelt… grote korrels Venz. Wie kent dat liedje nu niet? En sorry dat het nu in je hoofd ronddwarrelt, dat was niet mijn bedoeling. Maar vanaf nu wordt het ook echt anders: het regent namelijk geen korrelt Venz meer, maar klodders! Venz chocoladepasta heeft de strijd geopend om een plekje in het broodbelegschap te veroveren. Daarbij is het ook tijd om kleur te bekennen. Ben jij #teamstrooien of #teamsmeren?

Chocoholic

De Venz chocoladepasta is natuurlijk geweldig nieuws voor alle chocoholics onder ons. De pasta is rijk van smaak en wordt – uiteraard – gemaakt van UTZ-gecertificeerde cacao. De pasta is vooralsnog verkrijgbaar in melk en puur, zo is er voor ieder wat wils. Hoewel we – moeten we toegeven – de pure chocoladepasta ook best zoet vinden. Die zal er dus ook zeker goed ingaan bij kinderen en zoetekauwen. Het voordeel van de pure chocoladepasta is daarbij wel dat je extra geniet van de chocoladesmaak. Bovendien heb je nog meer momenten waarop je Venz chocolade kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld geweldig lekker op een pannenkoek of zelfs op een taart als topping!

Familiemoment

‘Venz probeert elke dag extra fun toe te voegen aan het ontbijt- en lunchmoment van families’, aldus Floor de Nooij, Brand Manager Venz. ‘De dag begint aan de ontbijttafel en vaak komt dan het hele gezin samen. Dit is een belangrijk moment, want we hebben het tegenwoordig druk genoeg. Daarom moedigen we vanuit Venz aan om dit moment met de familie echt te vieren. Samen lachen en genieten van een lekkere boterham met hagelslag, vlokken en nu ook chocopasta. Zo is er voor ieder team, smeren of strooien, wat wils.’

De chocopasta is vanaf nu verkrijgbaar bij grote supermarkten als Albert Heijn, Coop, Deen, Deka, Dirk van den Broek, Hoogvliet, Jumbo, Plus, Poiesz en Vomar voor een adviesprijs van €2,79 (600 gram).


Recensie over Venz chocoladepasta

Venz is een icoon op het gebied van broodbeleg. Daar moet je niet al te veel aan tornen. Toch komt Venz met een uitbreiding van haar assortiment met deze chocoladepasta. Erg lekker en goed smeerbaar. Opvallend genoeg is de pure chocoladepasta beter smeerbaar dan de melkvariant. De pure variant heeft dan ook onze voorkeur. Deze heeft een krachtigere chocoladesmaak, maar is ook zeker zoet genoeg voor een geweldig genietmoment.

Score: 8


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.