logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Food review: Fuze Tea – een momentje voor jezelf


Tijdens alle druktes en bezigheden met ‘goede voornemens’, ‘afvallen’ en ‘gezonder leven’ zijn we inmiddels een maandje verder. Een maandje leven op water en fruit, een stuk groenten op zijn tijd… en dat gaat je wel de keel uithangen, nietwaar? Ik moet toegeven: jaren geleden heb ik ook eens zo’n ommezwaai geprobeerd te maken, met alleen maar gezonde dingen op het menu. Iets te extreem, wellicht, maar dat is weer een ander verhaal. Inmiddels leef ik op het dieet van ‘bewust’ en ‘met mate’, wat me prima bevalt. En op zijn tijd lekker genieten hoort daar ook bij. Maar wacht: ook voor jou, volger van goede voornemens! Want Fuze Tea is niet alleen lekker verfrissend, maar bevat ook nog eens bizar weinig calorieën.

Infusion

Fuze Tea stapt in op de trend van infusion, waarbij je water aanvult met de smaak van fruit of kruiden. Persoonlijk is ook die trend niet aan mij besteed (geef ze mij maar apart, dat vind ik toch nog lekkerder) maar als je het goed aanpakt, zo bewijst Fuze Tea, dan kunnen wonderen geschieden! In plaats van water gebruiken ze hier ijsthee, op basis van zowel zwarte als groene thee, aangevuld met fris-zoete fruitsmaken en geurige kruiden. Het resultaat is echt genieten trouwens: de verfrissende smaak van ijsthee, aangevuld met de zoetheid van de infusions – hier loop ik graag even voor naar de koelkast!

De smaken

Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken. Twee bijzondere fusions Black Tea Peach Hibiscus en
Green Tea Mango Chamomile en de basissmaken Green Tea, Black Tea Sparkling, Black Tea Peach en
Black Tea Lemon. Je vindt Fuze Tea in de grote supermarkten en o.a. bij tankstations, bioscopen en
in de horeca.

Ga voor meer informatie naar www.fuze-tea.com.

Conclusie over Fuze Tea

Voor iedereen die ‘water met een smaakje’ wel heeft gehad en voor wie de normale ijsthee ook wel een beetje passé is: probeer Fuze Tea eens! Een heerlijk zoet drankje, waarbij het zoete ‘kickje’ snel wegzakt in een lekker verfrissend mondgevoel. Ijskoud natuurlijk het lekkerst, waarbij de Black Tea met Peack-Hibiscus (jazeker, met bloemen!) onze favoriet was. Welke vind jij het lekkerst?

Door: CooleSuggesties
Score: Fuze Tea krijgt 9 van de 10 punten.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.