logo-liggend-wit-donkerblauw

Maak je alcoholvrije cocktail met Fluère

review coolesuggesties fluere non alcoholic 1 van 1

Doe je ook mee met Dry January of heb je als goed voornemen om dit jaar geen of minder alcohol te drinken? Fluère maakt het makkelijk en smaakvol om je daaraan te houden! Dat is genieten op een verantwoordelijke manier. Met deze dranken maak je onuitwisbare alcoholvrije cocktails.

Perfect gebalanceerde luxe cocktails

Fluère maakt het mogelijk om je favoriete cocktail te drinken, maar dan alcoholvrij én zonder concessies te doen op smaak. Dit kan omdat er gebruik wordt gemaakt van een stoomdestillatie proces en technieken die vergelijkbaar zijn met het productieproces van gin, rum en whiskey. Elke fles heeft zijn eigen karakteristieke smaak en bestaat uit de beste ingrediënten en de fijnste botanische producten voor een uniek en gebalanceerd smaakpalet. Fluère Raspberry is zelfs tot de beste in haar rang beoordeeld door The Global Spirits Masters in The Low & No Spirit Masters competitie, gehouden door The Spirit Business. Daarnaast heeft Fluère Smoked Agave ook een gouden medaille gewonnen in diezelfde competitie.

Laat de glazen maar klinken

De 4 spirits zijn Fluère Original, Fluère Raspberry, Fluère Spiced Cane en Fluère Smoked Agave. Deze stijlvolle flessen zijn niet alleen alcoholvrij maar ook geweldig laag in calorieën, geserveerd met een maximum van 0,7g suiker per 60ml. Geen alcohol drinken was nog nooit zo makkelijk, omdat we jou natuurlijk de beste recepten aanbieden.

Celebration

Celebration
50 ml Fluère Original
15 ml elderflower siroop (oa. verkrijgbaar bij AH)
5 ml citroensap (een scheutje)
kombucha

Doe de eerste 3 ingrediënten in het champagneglas en top af met kombucha. Roer zachtjes en salute!


fluerito

Fluèrito
60 ml Fluère Spiced Cane
30 ml limoensap
20 ml suiker siroop
limoen schil voor garnering

Voeg de eerste 3 ingrediënten bij elkaar in een cocktailshaker, daarna goed schudden. Schenk het doormiddel van de double strain techniek in een coupe glas. Top af met een limoen schil aan de rand van het glas. Sit back, relax and enjoy!


Bloody Maria

Bloody maria
45 ml Fluère Smoked Agave
120 ml tomatensap
2 scheutjes Worcestershire
4 scheutjes tabasco
een scheut citroensap
zout en peper
ijsklontjes

Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker en schud het goed door elkaar. Roer goed door. Voeg opnieuw ijs toe en schenk het met behulp van een zeef over naar een glas.


Pink Storm

Pink storm
50 ml Fluère Raspberry
2 limoen partjes
gemberbier
ijsklontjes

Schenk de Fluère Raspberry in een longdrinkglas. Voeg wat ijsklontjes toe en pers de limoenpartjes uit boven het glas. Laat de limoen partjes daarna in het glas vallen en garneer met gemberbier, roer zachtjes et voilà.


Over Fluère original

Fluère betekent in het Latijn “stromen”. Het komt van origine van het Romeinse Rijk, verspreid van Schotland tot Iran en van Duitsland tot Egypte. De Romeinen experimenteerden met kruiden, specerijen en planten van al deze verspreide landen. Ze hielden zich in die tijd vast aan het ontsmettende effect van lavendel en jeneverbes om de slechte geesten weg te houden, maar ook geloofden ze dat dit een positief effect op de nieren en blaas had. Koriander gebruikten ze voor de positieve effecten op de darmen. Fluère Original heeft al deze speciale botanische ingrediënten gebundeld. Niet voor medisch gebruik, maar we geloven dat het behouden van een gezond lichaam van groot belang is in deze tijd.

Voor meer inspiratie, check alle recepten op de Fluère website.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.