logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees de flirttips van Mighty Mike

Ontmoet Mike, de ‘pootrolspeler’ van zijn eigen hilarische serie Mighty Mike die vanaf 16 september om 16:45 uur te zien is op Boomerang. Hij is een mopshond met een verfijnde smaak die van niets anders geniet dan de rust in zijn huis. Helaas wordt daar snel verandering in gebracht door zijn huisgenoten. Mighty Mike is een slapstick komedie met vrijwel geen dialogen. Alle dierlijke ‘pootrolspelers’ vertonen menselijk gedrag, maar ze kunnen niet spreken. Daarom spreken hun lachwekkende daden voor hen.

In het huis van de familie Mikkelsen ontstaat hilarische chaos wanneer de eigenaren van huis zijn. Mike woont samen met een trio van energieke schildpadden en een niet-zo-onschuldig poesje. Ze halen de meest rare capriolen uit; van hangen in de lampen tot vliegen van het dak. Er is nooit een saai moment! Het liefste wil Mike in zijn luie stoel de krant lezen, maar dit is onmogelijk aangezien zonder hem het hele huis wordt afgebroken. Als dan ook nog de hebberige wasberen Freddy en Mercury langskomen, is het gedaan met zijn rust.

Maar Mike doet meer dan zijn huisgenoten in toom houden. Als hij niet bezig is met het redden van het huishouden, dan is hij druk met het imponeren van zijn knappe buurhond Iris. Terwijl hij er alles aan doet om nonchalant en cool te lijken, werken zijn plannen vaak juist averechts. Flirten is niet makkelijk als jouw huisgenoten ondertussen flink de bloemetjes buiten zetten. Kom vanaf 16 september erachter of het Mike lukt om Iris voor zich te winnen.

Lees hier de ultieme flirttips van Mighty Mike:

Liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag

Wat het alom bekende gezegde beweert, is ook echt waar. Koken voor iemand die je leuk vindt, kan enorm helpen. Picknicken, uiteten, lunchen het maakt niet uit. Zolang er maar eten is, komt het helemaal goed.

Stiekeme blikken geven

Vind je iemand leuk en weet je niet of diegene jou ook leuk vind. Kijk dan soms even stiekem zijn/haar kant op met een leuke blik. Sowieso dat jij niet meer te weerstaan bent hierna.

Stoere vrienden op afstand houden

Zorg dat jij jouw vrienden een beetje op afstand houdt. Soms kan dit namelijk was overweldigend zijn voor jouw crush. Maar uiteindelijk moeten ze elkaar wel ontmoeten natuurlijk. Of juist schattige vrienden om haar mee te lokken. Of als je juist super leuke en schattige vrienden hebt, kan je diegene inzetten om met je crush te gaan praten.

Zorg voor de juiste look

De juiste look kan veel helpen bij het overwinnen van jouw crush. Ga je voor een stoer imago? Zorg dat voor een coole zonnebril of een lerenjas. Complimentjes geven Probeer af en toe een complimentje te geven aan jouw crush. Dit zorgt voor veel zelfvertrouwen en een betere band. Vertel bijvoorbeeld dat hij een mooi shirt aan heeft of dat haar haar heel mooi zit vandaag. Succes gegarandeerd!

Mee doen aan wat zij leuk vindt

Om interesse te wekken bij jouw crush kan je proberen mee te doen aan wat hij/zij leuk vind. Dit kan een hobby, sport of een tv-serie zijn.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.