logo-liggend-wit-donkerblauw

Fitbit lanceert vier nieuwe wearables

Fitbit, wereldwijd toonaangevend in wearables, presenteert vier nieuwe producten: Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire en Fitbit Ace 2. Hiermee brengt het bedrijf een gezonde, sportieve leefstijl binnen bereik van meer consumenten over de hele wereld en bovendien een coole upgrade voor de Fitbit Versa en de Fitbit Ace. Gebruikers kunnen nu het apparaat kiezen dat het best aansluit bij hun eigen voorkeuren, met geavanceerde en veelzijdige health- en fitnessfuncties voor een betaalbare prijs. De trackers en smartwatches bieden gebruikers bovendien toegang tot het Fitbit platform met motiverende software, een scala aan gezondheidsgegevens en aansluiting bij een van ’s werelds grootste sociale netwerken voor een gezonde leefstijl. Fitbit komt binnenkort ook met een nieuwe versie van de app, met een verder te personaliseren dashboard, en nog meer inzichtelijke informatie. Verder kunnen gebruikers er nieuwe content mee ontdekken en eenvoudiger contact leggen met andere gebruikers in het sociale netwerk van Fitbit.

Betaalbare, toegankelijke producten geschikt voor iedereen

Fitbit Versa Lite Edition bouwt voort op het succes van de Fitbit Versa-familie en is een smartwatch voor dagelijks gebruik die alle elementaire fitness- en intelligentiefuncties van Versa bevat. Zoals automatische activiteitenregistratie, PurePulse 24/7 hartslagmeting en slaapregistratie, meer dan 15 doelgerichte trainingen, Connected GPS, app-meldingen,[4] apps en tot ruim vier dagen batterijduur.[5] Een SpO2 zuurstofverzadigingssensor helpt je om gezondheidsrisico’s op de langere termijn te signaleren, zoals slaapapneu. De Versa Lite laat zich met één knop bedienen en wordt geleverd in een lichtgewicht, waterdicht[6] design in nieuwe frisse kleuren, voor iedereen die zich jong voelt. Met een prijs van € 159,95 is de Versa Lite Edition de best geprijsde smartwatch van Fitbit tot nu toe, speciaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een aantrekkelijk, veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat met bruikbare inzichten en persoonlijke begeleiding die hen zal motiveren gezonder door het leven te gaan.

Fitbit Inspire

Fitbit Inspire HR is met een prijs van € 99,95 de voordeligste en aantrekkelijkste 24/7 hartslagmeter van Fitbit. Deze wearable combineert automatische bewegings-, trainings- en slaapfaseregistratie met meer dan 15 doelgerichte trainingen. Daarbij heeft hij Connected GPS en Relax ademhalingsbegeleiding in een stijlvol, slank ontwerp. Voor consumenten die nog geen ervaring hebben met wearables en op zoek zijn naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke tracker is er voor € 69,95 de Fitbit Inspire. Hij biedt alle essentiële health- en fitnessfuncties om gemotiveerd te blijven, zoals automatische bewegings-, trainings- en slaapregistratie, badges bij het behalen van doelen, Reminders to Move, en timer- en stopwatch-apps om op koers te blijven. Beide producten kenmerken zich door hun eigentijdse, comfortabele en waterdichte[7] design met touchscreen, app-meldingen[8] en tot 5 dagen batterijduur [9] voor dag-en-nachtgebruik.

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2 helpt kinderen vanaf 6 jaar om op jonge leeftijd gezonde gewoontes aan te leren en moedigt hen aan om meer te bewegen met familie en vrienden. De Ace 2 heeft een nieuw, waterbestendig ontwerp[10] met een stootband om het scherm te beschermen tijdens kinderactiviteiten de hele dag door, en is verkrijgbaar in diverse vrolijke en stoere kleuren en diverse accessoires met speelse designs. Er zijn voor de Ace 2 ook een aantal nieuwe interactieve en aanpasbare wijzerplaten[11] beschikbaar, evenals motiverende uitdagingen om in beweging te blijven, kleurrijke avatars en profielfoto’s waarmee kinderen hun profiel in de Fitbit-app kunnen personaliseren. Verder kunnen ouders een Fitbit Family-account aanmaken, zodat ze de activiteiten van hun kinderen kunnen volgen.

[4] Met smartphone in de buurt
[5] Batterijduur afhankelijk van gebruik en andere factoren
[6] Waterdicht tot 50 meter diep
[7] Waterdicht tot 50 meter diep
[8] Met smartphone in de buurt
[9] Batterijduur afhankelijk van gebruik en andere factoren
[10] Waterdicht tot 50 meter diep
[11] Wijzerplaten met animatie moeten vaker worden opgeladen

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.