logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Fitbit kondigt nieuwe producten aan

fitbit surge 2 Fitbit is een geweldig bedrijf dat al een aantal uitstekende activity trackers op zijn naam heeft staan. Op LeukeSuggesties kun je al een aantal reviews lezen, van bijvoorbeeld de Fitbit Flex en de Fitbit Charge. Deze twee trackers krijgen een flinke make-over, met de duidelijke namen Fitbit Charge 2 en Fitbit Flex 2.

Alles bijhouden

Ook de Charge 2 en Flex 2 houden alles bij wat je doet: hoeveel stappen je zet, hoe je nachtrust verloopt en hoeveel calorieën je verbrand. Al die gegevens kun je verzamelen in de speciale Fitbit app op je smartphone of tablet, maar je kunt de trackers via een speciale dongle ook synchroniseren met je computer. Deze twee nieuwe trackers zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar in de winkel.

Fitbit Flex 2 Fitbit Charge 2

Naast de aankondiging van de nieuwe producten, voegt Fitbit vandaag ook nieuwe softwarefuncties toe aan Fitbit Blaze. Het gaat om uitgebreidere smartphone-meldingen, Reminders to Move en nieuwe klokvarianten voor een nog doordachter, motiverender en persoonlijker bewegingsplan. Fitbit presenteert ook nieuwe stijlvolle designs zoals de Special Edition Gold Series en andere hoogwaardige materialen en afwerkingen voor de succesvolle Fitbit Alta en Fitbit Blaze trackers, plus nieuwe accessoires door de gerenommeerde modemerken PUBLIC SCHOOL en Tory Burch. fitbit flex 2

Fitbit Adventures

Tot slot brengt Fitbit vandaag Fitbit Adventures uit, een nieuwe reeks gepersonaliseerde, niet-competitieve fysieke uitdagingen die je inspireren om meer te bewegen en je gezondheid en conditie doelgericht te verbeteren. Elke stap die je zet voert je virtueel langs legendarische bezienswaardigheden en trekkingroutes in het Amerikaanse Yosemite National Park, of brengt je verder als deelnemer aan de TCS New York City Marathon. Fitbit Adventures is vanaf vandaag kosteloos beschikbaar via de populaire Fitbit app en motiveert gebruikers om meer in beweging te komen. Over Fitbit Fitbit helpt mensen gezonder en actiever te leven door ze met data, motivatie en coaching te ondersteunen in het nastreven van hun doelen. Fitbit, leider in de markt voor connected health- en fitnessoplossingen, ontwerpt producten en methoden die je fit en gezond helpen worden. Bekroonde producten van Fitbit zijn onder meer Fitbit Surge®, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Fitbit Charge HR™, Fitbit Alta™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex 2™, Fitbit Flex®, Fitbit One® en Fitbit Zip® bewegingstrackers en de Aria® Wi-Fi Smart Scale. Fitbit producten zijn verkrijgbaar via meer dan 54.000 winkels in ruim 64 landen over de hele wereld.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.