logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Finishing touch voor Carnaval: de Berentzen Heidi-muts


berentzen heidi mutsVanaf 23 februari barst het weer los in een groot deel van Nederland. Dan is Carnaval voor de die-hard feestbeesten van start gegaan, en kunnen sommigen zelfs doorgaan tot en met woensdag 1 maart. Ja, het kan echt! En met carnaval denk je natuurlijk niet alleen aan verkleden, maar ook aan een flink feestgedruis – met voor volwassenen de nodige alcohol. En laat je die drie nu prima kunnen combineren met de nieuwe verpakking van Berentzen Apfelkorn!

Heidi muts

Speciaal voor de carnaval van 2017 komt Berentzen ApfelKorn met een bijzondere geschenkverpakking. Daarin zitten niet alleen een fles van de beroemde zoete alcoholische drank, maar ook een supertolle gebreide Heidi-muts. Met twee sexy blonde Heid-vlechten, compleet met rode strik! Na het carnaval van dit jaar is het natuurlijk ook gewoon een lekker warme muts voor je vriendin of vrouw 🙂 Haast je echter, want deze limited edition is maar beperkt beschikbaar.

Carnaval

Berentzen ApfelKorn is een iconisch partymerk dat sinds de jaren ’90 niet meer weg te denken is uit de Nederlandse partycafés. Tijdens de carnavalsperiode is een shotje Berentzen ApfelKorn een veel gehoorde bestelling aan de bar. Jong en oud geniet rijkelijk van dit friszoete drankje.

Adviesprijs : € 17,99 per fles 100clVerkooppunten : de meeste slijterijen
Alcohol percentage : 18%
Website : www.apfelkorn.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.