logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Fingerlings Hugs, Wowwee

Fingerlings ken je vast wel: die grappige robotdiertjes die je aan je vinger kunt laten hangen. Of misschien ken je ze wel van de Fingerlings Mini’s, die grappige zakjes waar je een aapje, eenhoorn of luiaard uit kunt krijgen. Nu is er echter een nieuw aapje waar je al je aandacht op kunt richten: de Fingerlings Hugs, die bovendien genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2018 voor de categorie 4-5 jaar.

Knuffelen maar

Met de Fingerlings Hugs kun je precies doen wat de naam doet vermoeden: knuffelen tot je er bij neervalt! De grote fingerlings, verkrijgbaar in blauw of roze, voelen ontzettend zacht en hebben enorm lange armen. Die armen kun je aan elkaar vastmaken met een klittebandje, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Dat is echter nog niet het speciale aan deze grote knuffel-apen… ze hebben namelijk ook een bijzonder karaktertje!

Interactief knuffelen

De makers van de Fingerlings Hugs, Wowwee, zijn ervaren robotmakers. Ze hebben er inmiddels heel wat op hun naam staan, maar gebruiken die kennis en techniek telkens weer op een gave unieke manier. In de Fingerlings Hugs krijgt je aapje een leuk karakter mee, dat ook wel een beetje ondeugend kan zijn. Zo kun je hem in slaap wiegen, waarna hij ontzettend gaat snurken. Of geef hem een kusje en krijg een echte apen-smakkerd terug! Ook kun je hem hele harde scheten laten maken, waar je gewoon wel bij moet lachen! En als je hem laat vallen… hoor je Au! In totaal zijn er 40 verschillende geluiden die deze apen kunnen maken, maar ze kunnen je ook heel goed na-apen. Spreek een korte zin in en hoor hoe je Fingerling jouw zin napraat – op zijn eigen manier.

Ga direct naar Fingerlings Hugs op BOL.com.

Recensie over Fingerling Hugs

Fingerlings zijn al een paar jaar ontzettend populair, maar de Fingerlings Hugs gaan nog een stapje verder door de apen te voorzien van grappige robotica. Je kunt er heerlijk mee knuffelen, maar dankzij de interactieve elementen ga je er zeker nog veel meer plezier aan beleven! Vooral het napraten van zinnetjes zorgt voor de nodige hilariteit!

Score: 8


Informatie

Fingerling Hugs, Wowwee
Meer weten?
Prijs: 34.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.