logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Final Fantasy XV gaat naar Android en iOS


Square Enix Ltd., onthulde een spannende nieuwe toevoeging aan het FINAL FANTASY XV-universum in de vorm van FINAL FANTASY XV POCKET EDITION – een gloednieuw mobile avontuur voor iOS, Android en Windows 10 dat het verhaal van FINAL FANTASY XV op een heel nieuwe manier vertelt.

 

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION bevat de hoofdrolspelers en het hoofdverhaal van de versie voor de console en de onlangs aangekondigde FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION, maar dan met de vrijheid om te spelen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je dus door Eos reizen, terwijl je door de werkelijke wereld reist. De schattige tekenstijl zal zowel bestaande spelers als mobile gamers aanspreken. Dankzij de casual, voor mobile geoptimaliseerde aanraakbediening, kan iedereen dit avontuur heel gemakkelijk besturen. Het hoofdverhaal wordt verteld in tien spannende afleveringen. Alle tien afleveringen komen beschikbaar wanneer FINAL FANTASY XV POCKET EDITION later dit jaar verschijnt, de eerste episode is dan gratis te downloaden.

Elders in het FINAL FANTASY XV-universum is de releasedatum van de komende PlayStation®VR-game, MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV, vastgesteld op 21 november. In MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV  beleven spelers met Noctis en de gang een visexpeditie op schilderachtige locaties.

Duik in de story mode en bereid je voor op een spannende, actierijke confrontatie met de gruwel die in de dieptes schuilt. Of doe het wat rustiger aan en geniet van de uitzichten, geluiden en omgeving in de free fishing mode, die je laat deelnemen aan diverse visuitdagingen, in het goede gezelschap van Prompto, Ignis, Gladiolus en andere personages. Spelers die de game pre-orderen ontvangen een custom, dynamischMONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV-thema en in-game Samurai Outfit. Pre-orders beginnen vandaag in de PlayStation® Store.

Tenslotte werd gisteren, tijdens de NVIDIA-conferentie in Keulen,  de Windows PC-versie van de game, FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION, onthuld. Deze game wordt volledig ondersteund door NVIDIA® GameWorks™-technologie en andere geavanceerde PC-functies voor cutting-edge graphics en physics-simulatie, met support voor native 4K- en 8K-resoluties, alsook HDR10 en DOLBY ATMOS®.

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION biedt spelers een schat aan bonuscontent, die in de consoleversie oorspronkelijk beschikbaar kwam via de Season Pass en gratis updates, terwijl de toevoeging van een nieuwe first-person-stand de ervaring meeslepender maakt dan ooit.

FINAL FANTASY XV is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation®4. Ga voor meer informatie over FINAL FANTASY XV naar: http://www.finalfantasyxv.com/

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.