logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geniet van verschillende landen, steden en culturen

Virtueel op reis met Amazon Prime Video. Geniet van verschillende landen, steden en culturen met deze tien titels die je meenemen op een virtuele reis over de hele wereld. Leer over de gebruiken in Japan, geniet van de drama, liefde en grappige scènes in New York of blijf gewoon lekker in eigen land: hou je vast, want de reis gaat beginnen!

James May: Our Man In Japan

James May begint aan een opmerkelijke reis door Japan, van het ijzige noorden tot het zwoele zuiden. Hij zal bezienswaardigheden bezoeken, de lokale bevolking ontmoeten en noedels eten in een poging om het land van de rijzende zon echt te begrijpen.

Modern Love

Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Een onconventioneel nieuw gezin. Dit zijn unieke verhalen over de hoogte- en dieptepunten van liefde, stuk voor stuk geïnspireerd door waargebeurde persoonlijke verhalen uit de geliefde New York Times-column ‘Modern Love’.

Little Italy

Nikki (Emma Roberts) is een getalenteerde opkomende chef in Londen. Wanneer ze teruggaat naar de pizzeria van haar familie in Little Italy, New York, bloeit de romance weer op tussen haar en haar jeugdvriendje Leo (Hayden Christensen). Er is echter één probleem: hij is de zoon van de grootste zakenrivaal van de familie!

Nova Zembla

Een Nederlands verkenningsteam zet koers om de Noordoostelijke doorgang naar Indië te vinden. Het weer had andere ideeën voor hen.. Met Doutzen Kroes, Derek de Lint en Robbert de Hoog en een film van Reinout Oerlemans.

streaming-banner-prime-video

World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji

Zesenzestig teams gaan in Fiji de strijd aan in de grootste wereldwijde avonturen race ooit. Bear Grylls presenteert deze expeditie van 11 dagen die de deelnemers zowel fysiek als emotioneel uitdaagt. De ervaren teams willen winnen, maar de meesten hebben de droom te finishen en aan zichzelf en de wereld te bewijzen dat ze kunnen zegevieren bij World’s Toughest Race.

Julieta

Julieta woont samen met haar achttienjarige dochter Antia in Madrid. Julieta heeft onlangs haar man verloren en probeert het verlies te verwerken. De verdrietige periode waar moeder en dochter doorheen gaan, drijft hen langzaam uit elkaar. Antia loopt weg. In haar zoektocht naar Antia ontdekt Julieta hoe weinig ze van haar eigen dochter afweet.

Monte Carlo

De drie meiden Grace, Emma en meg besluiten om een droomreis te gaan maken naar Parijs. Grace wordt hier echter per ongeluk aangezien voor een verwende Britse ‘socialite’. Voordat het drietal de kans krijgt om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een avontuur van paparazzi, privé-vliegtuigen, haute couture kleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo.

The Hangover Part 2

Regisseur Todd Phillips brengt het hilarische vervolg op zijn met awards bekroonde hitfilm: The Hangover. Phil, Stu, Alan en Doug reizen voor Stu’s bruiloft af naar het exotische Thailand. Ze kiezen voor een veilige ingetogen brunch, maar na het drinken van een paar biertjes worden de mannen wakker in een hotelkamer in Bangkok en doen ze een aantal schikbarende ontdekkingen. Bekijk hier onze recensie over The Hangover Part 2.

Slumdog Millionaire

De 18-jarige Jamal, een weesjongen uit de sloppenwijken van Mumbai, staat op het punt om 20 miljoen rupees te winnen in de Indische versie van het programma ‘Weekend Miljonairs’? Hij is nog maar één vraag verwijderd van de overwinning, wanneer de politie hem aanhoudt omdat ze hem verdenken van vals spel. Jamal vertelt hen over zijn leven op straat.

Verliefd op Ibiza

Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza. Dertien mensen, vier verhalen en een eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.