logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze films en series zie je in juli op Disney+

Zin om een nieuwe serie of een film te kijken? In juli komen er weer nieuwe films en series op Disney+. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van Loki (iedere woensdag een nieuwe aflevering) of een heerlijke animatiefilm om met het gezin te kijken: Monster at Work. Nog enkele highlights die je in juli kunt zien op Disney+: Turner & Hooch, Behind the Attraction, Chip ‘n’ Dale: Park Life, Turning the Tables with Robin Roberts , The Wonderful World of Mickey Mouse – Seizoen 2, Growing Up Animal en Short Circuit – Seizoen 2. Lees hieronder meer over deze series en films.

streaming-banner-disney-plus

Nieuwe titels in juli op Disney+

Hieronder vind je een opsommig van nieuwe titles die in de maand juli verschijnen op Disney+. Daarin blijven series als Becoming, High School Musical; The Musical; The Series, Disney Insider en Pixar komt tot leven doorlopen met nieuwe afleveringen.

7 juli – Monsters at Work

Premiere bij Disney+ en kijktip voor woensdagavond! Tylor Tuskmon studeert af aan de Monsters Universiteit en gaat vol goede moed aan zijn droombaan bij Monsters & Co als Schrikker beginnen… of toch niet? De dag dat hij begint, ontdekt hij dat ze geen Schrikkers willen, ze willen Grappers! Tylor wordt tijdelijk opnieuw toegewezen aan het facilitaire team van Monsters & Co. Deze verandering verpest het plan van Tylor, maar hij zet zijn zinnen op een nieuw doel: een Grappenmaker worden. Meer weten over Monsters at Work?

7 juli – The Good, The Bart, and the Loki

In de nieuwe short die exclusief uitkomt op Disney+, wordt Loki opnieuw uit Asgard verbannen en moet hij het opnemen tegen zijn zwaarste tegenstanders tot nu toe: The Simpsons en de machtigste helden van Springfield. The God of Mischief werkt samen met Bart Simpson in het ultieme crossover-evenement als eerbetoon aan het Marvel Cinematic Universe van superhelden en schurken.

9 juli – Air Force One (1997)

Aan boord van het zwaarst bewaakte vliegtuig ter wereld – het presidentiële toestel – is president Marshall samen met zijn vrouw, dochter en een legertje topambtenaren op weg naar huis. Ze zijn nog maar net opgestegen of het vliegtuig wordt gekaapt door radicale communisten onder leiding van de meedogenloze terrorist Korshunov. Als de gevangen genomen dictator van zijn land niet vrijgelaten wordt, zal Korshunov de passagiers één voor één vermoorden. De best beveiligde man ter wereld moet nu zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van iedereen aan boord én voor de toekomst van een vrije wereld.

9 juli – Coyote Ugly

De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar ‘Coyote Ugly’ iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze ’s avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?

9 juli – Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

9 juli – Mixed-ish

In mixed-ish vertelt Rainbow Johnson haar ervaring met het opgroeien in een familie van gemengde rassen in de jaren ’80 en de constante dilemma’s waarmee ze te maken kregen. Bow’s ouders Paul en Alicia besluiten om van een hippiecommune naar de buitenwijken te verhuizen om hun gezin beter te onderhouden. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, navigeren Bow en haar broers en zussen door een reguliere school waar ze als zwart noch wit worden ervaren. De ervaringen van dit gezin belichten de uitdagingen van het vinden van een eigen identiteit.

9 juli – Publieke werken

1888: Een vioolbouwer, Vedder (Gijs Scholten van Aschat), moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs (Jacob Derwig), apotheker te Hoogeveen, heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf en zijn vrouw Martha (Rifka Lodeizen), maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.

14 juli – Grown-ish Seizoen 1 & 2

Grown-ish volgt de Johnson’s oudste dochter Zoey terwijl ze naar de universiteit gaat en al snel ontdekt dat niet alles gaat zoals verwacht nu ze het nest heeft verlaten. De serie is een hedendaagse kijk op de actuele problemen waarmee studenten en bestuurders in de wereld van het hoger onderwijs worden geconfronteerd. Zoey en Charlie, een adjunct marketing-professor, zullen worden vergezeld door nieuwe personages, zowel in de administratie als in het studentenlichaam, die de complexe en hilarische standpunten weerspiegelen die universiteitscampussen bevolken.

16 juli – Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z’n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.

16 juli – Mike and Dave need wedding dates

Twee losgeslagen broers, Mike (Adam DeVine) en Dave (Zac Efron) genaamd, worden door hun ouders verplicht om voor de trouwpartij van hun zus in Hawai op zoek te gaan naar een date. Het tweetal plaatst een online advertentie in de zoektocht naar twee welopgevoede dames en komt zo in contact met Alice en Tatiana. Hopend op een wild uitje, worden de jongens overschaduwd door een oncontroleerbaar duo dat hen te slim af is.

16 juli – Tonio

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

21 juli – Turner & Hooch

Premiere bij Disney+ en kijktip voor woensdagavond! Wanneer een ambitieuze US Marshal een grote, onhandelbare hond erft, realiseert hij zich al snel dat de hond die hij niet zou willen misschien juist de partner is die hij nodig heeft. In Turner & Hooch speelt Josh Peck de rol van Scott Turner, de zoon van de detective Scott Turner, gespeelt door Tom Hanks in de gelijknamige film uit 1989.

21 juli – Meet Spidey and his amazing friends

Een Marvel shortserie.

21 juli – Snowfall Seizoen 1 – 4

Het is 1983 in Los Angeles. De stad heeft te maken met de 1ste crack-cocaïne epedemie en de invloed ervan op de cultuur van de stad. In Snowfall kruisen de levens van een drugshandelaar, een worstelaar, een CIA-agent en de dochter van een misdaadbaas elkaar…

21 juli – Behind the attraction

Kijk verder dan de magie van de Disney Parken om te ontdekken wat er achter actracties schuil gaat. Van uitvoerende producenten Dwayne Johson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss. Ontdek hoe Imagineers het Haunted Mansion vulden met 999 vrolijke griezelige plekken en details, hoe de Twilight Zone Tower of Terror veranderde in Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! (terwijl de zwaartekracht in het proces werd getrotseerd) en waarom het zo lang duurde om Space Mountain te kunnen lanceren. Van de jaren ’50 tot vandaag, van Jungle Cruise tot “It’s a small World”, tot Star Wars: Galaxy’s Edge. De attracties in de Disney Parken hebben miljoenen mensen versteld doen staan. En dit is het verhaal van hoe de makers dat deden.

21 juli – Deadly Instinct Seizoen 1

Een actieserie

23 juli – Chronicle (2012)

Drie doodnormale middelbare scholieren doen een ongelooflijke ontdekking. Ze vinden in het bos een mysterieuze substantie waar ze aan bloot gesteld worden en waardoor ze superkrachten ontwikkelen. Als ze leren om de superkrachten onder controle te houden en ze te gebruiken in hun voordeel, beginnen hun levens uit de hand te lopen en hun duistere kanten naar boven te komen.

23 juli – Courage under fire

De Golfoorlog: Na per ongeluk een van zijn eigen tanks te hebben vernietigd, keert Lt. Kolonel Nathan Serling naar huis van de oorlog. Het leger verdoezelt het ongeluk en geeft Serling de opdracht om onderzoek te doen naar de Medevac piloot, de eerste vrouw die de Medal of Honor zal ontvangen. Tegenstrijdige verklaringen belemmeren zijn onderzoek naar de waarheid als Serling’s poogt het mysterie rond haar dood bloot te leggen, terwijl hij zijn eigen nachtmerrie in de Golf wil vergeten.

streaming-banner-disney-plus

23 juli – Drugs, Inc.: Dealer Pov

Neem een kijkje in de zeer lucratieve drugsindustrie, waar smokkelaars enorme winsten maken, verslaafden vastzitten in een vicieuze cirkel en de rechtshandhavers in verschillende oorlogen zijn beland. De serie volgt de productiecyclus, de levering aan de gebruikers en de effecten op het menselijk lichaam.

23 juli – Hallo Bungalow

In suf vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om voldoende geld te verdienen voor een nieuw leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander en huurt twee low-budget huurmoordenaars in om zijn chanteerders te vinden. De vrouwen moeten alles op alles zetten om te overleven.

https://youtu.be/8LHBlSt_qKc

23 juli – Mission to Mars

De eerste bemande vlucht naar Mars, onder bevel van Luke Graham (Don Cheadle), landt in het jaar 2020 veilig op de rode planeet. Maar het Marslandschap herbergt een bizar en afschuwelijk geheim. Een mysterieus drama heeft rampzalige gevolgen, waarbij er onder de bemanning slachtoffers vallen. De raadselachtige laatste boodschap van Graham laat de NASA niet los. De Mars Recovery Mission wordt gelanceerd om uit te zoeken wat er is gebeurd en om eventuele overlevenden op te halen.

23 juli – Stuntman

De stuntman van een failliete filmmaatschappij wil zijn acrobatische vermogens gebruiken voor het veroveren van een rijke echtgenote middels gespeelde
zelfmoordpogingen. In plaats daarvan treft hij een avonturierster die hem inschakelt bij de roof van kroonjuwelen.

28 Juli – Chip ‘n’ Dale: Park Life

Chip ‘n Dale: Park Life volgt twee kleine herrieschoppers, Chip en Dale. Deze relzoekers proberen het goede leven te leiden in een groot stadspark terwijl ze gigantische, torenhoge avonturen beleven. Nerveuze piekeraar Chip en relaxte dromer Dale vormen het perfecte vreemde stel: ze zijn beste maatjes en ze maken elkaar gek. In hun voortdurende jacht op eikels worden deze ultieme underdogs vergezeld door Plito, Butch en andere iconische Disneypersonages terwijl ze grote en kleine pestkoppen verslaan.

28 juli – Turning the Tables with Robin Roberts

Maak kennis met Robin Roberts en enkele van Hollywood’s baanbrekende vrouwen, terwijl ze getuigen zijn van hun ongelooflijke reizen op hun pad naar een doel. Iedere aflevering is een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie. Luister naar nooit eerder gehoorde verhalen over hoe deze pioniers oog in oog kwamen te staan met hun kwetsbaarheid, authenticiteit en intuitie. Ontdek hun overeenkomsten en leer hoe hun verhalen en ervaringen ruimte creeerden voor uitbreiding en evolutie.

28 juli – The wonderful world of Mickey Mouse

In “The Wonderful World of Mickey Mouse” is het niets anders dan plezier en opwinding voor Mickey en zijn beste vrienden – Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto – terwijl ze aan hun grootste avonturen tot nu toe beginnen, navigerend door de wildernis van een wilde en gekke wereld waar de magie van Disney het
onmogelijke mogelijk maakt. Elke korte film van zeven minuten is gevuld met lachwekkende komedie, moderne decors, tijdloze verhalen, nieuwe muziek en de onmiskenbare klassieke kunststijl van de “Mickey Mouse”-short. De serie zal verhalen bevatten die zijn geïnspireerd op verschillende landen in Disney-parken en cameo’s van klassieke Disney-erfgoedpersonages.

28 juli – Pitch

Ginny Baker is een jonge vrouwelijke werper in het honkbal. Ze heeft een specifieke worp waardoor ze opvalt. Na verloop van tijd mag ze meedoen in de Major Leagues als ze als eerste vrouw wordt gekozen om bij de San Diego Padres te komen spelen.

30 juli – Summer of Soul

Premiere bij Disney+. Muzikant Ahmir “Questlove” Thompson maakt zijn debuut als filmmaker met een krachtige en meeslepende documentaire: Summer of Soul. De documentaire is een muziekfilm, maar toont ook historische beelden, gemaakt rond een episch evenement dat de zwarte geschiedenis, cultuur en mode vierde. Gedurende zes weken in de zomer van 1969, slechts 160 kilometer ten zuiden van Woodstock, werd het Harlem Cultural Festival gefilmd in Mount Morris Park (nu Marcus Garvey Park). Na die zomer zijn de beelden nooit meer gezien of vertoond – tot nu. Summer of Soul belicht het belang van geschiedenis voor ons spirituele welzijn en is een bewijs voor de helende kracht van muziek in tijden van onrust, zowel in het heden als in het verleden. De film bevat nooit eeder vertoonde concertoptredens van onder anderen B.B. King, Nina Simone, Sly & The Family Stone, Gladys Knight & The Pips en Stevie Wonder.

30 juli – Hot Shots!

Deze spoof van Top Gun gaat over Topper Harley (Sheen) die na een vliegtuigongeluk aan zijn capaciteiten gaan twijfelen en bij een groep indianen gaat wonen. Hij wordt toch weer overgehaald om te gaan vliegen, omdat hij een fabriek van Saddam Hussein moet gaan bombarderen. Ondertussen moet hij met een andere top piloot vechten om de liefde van Ramada Thompson (Golino). Hot Shots! Part Deux Na alle avonturen in Hot Shots heeft Topper Harley (Sheen) zich teruggetrokken om bij een klooster als klusjesman te gaan werken. Hij wordt gevraagd voor een geheime missie waar hij het reddingsteam moet redden dat het reddingsteam ging redden dat krijgsgevangenen van de Golfoorlog moest gaan redden. Met een grote knipoog naar o.a. Rambo en Commando gaat Topper de uitdaging aan, geholpen door de president, waar enkele schroefjes flink bij loszitten.

30 juli – A private war

A private war vertelt het verhaal van de Amerikaanse oorlogsjournaliste Marie Colvin, werkzaam bij The Sunday Times, een Britse krant. Ver verwijderd van de frontlinie moet Colvin een persoonlijke strijd uitvechten wanneer ze te maken krijgt met een posttraumatische stressstoornis. Ondanks dit moet ze haar gezondheid en veiligheid op het spel zetten om op nieuws te blijven jagen.

30 juli – Wilson (2017)

Wilson is een man van middelbare leeftijd met een duidelijke mening – hij lijkt aan iedereen behalve zijn hond een hekel te hebben. Toch probeert hij contact te maken met vreemden, maar de conversaties blijven hopeloos eenzijdig. Na de dood van zijn vader zoekt de eenzame Wilson zijn ex-vrouw op in de stille hoop dat hun relatie nieuw leven ingeblazen kan worden. Dat mislukt, maar hij ontdekt wel dat hij een dochter heeft, die zijn ex-vrouw vlak na de geboorte ter adoptie heeft gegeven. Wilson besluit koste wat kost het gezin te herenigen – een missie die gedoemd is te mislukken…

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.