logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film nieuws: Films op dvd en blu-ray in september


NEXO KnightsLEGO NEXO Knights: Seizoen 1

Welkom in het Koninkrijk van Knighton, een wereld van geavanceerde technologie, robots en futuristische ridders. Maar er zijn problemen op komst in het Koninkrijk van Knighton. Jester is veranderd in een slechterik en met hulp van een magisch pratend boek heeft hij een leger van gevaarlijke monsters ontketend die het Koninkrijk bedreigen. Het lot van het Koninkrijk ligt in handen van de net afgestudeerde NEXO Knights. Ze beschikken over een geweldig rijdend kasteel en, met de holografische Wizard Merlok 2.0 aan hun zijde, over de technologie en NEXO krachten die ze in hun schilden en wapens kunnen ontgrendelen. Weten de dappere, maar onervaren NEXO Knights het wrede complot van Jester en het Boek der Monsters te stoppen en vrede terug te brengen in het Koninkrijk?

Films koop je online bij:

dvd voor 15,99 euro of blu-ray voor 17,99 euro. angry birds dvdIn de geanimeerde komedie ANGRY BIRDS: DE FILM zullen we er eindelijk achter komen waarom de vogels nou zo boos zijn. De film neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige, vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red (Eddy Zoëy), hyperactieve en supersnelle Chuck (Enzo Knol), en de opvliegende Bomb (Murth Mossel) altijd al buitenbeentjes geweest. Maar wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.

Warcraft: The Beginning

warcraft-dvd-2dVerkrijgbaar vanaf 28 september. Het vredige koninkrijk Azeroth en haar bevolking worden bedreigd door de komst van oorlogszuchtige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw land voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer een portaal tussen de twee werelden geopend wordt, betekent dat er voor één van de twee volken uitsterving dreigt. Van beide zijden komen twee onwaarschijnlijke helden naar voren om te vechten voor het lot van hun familie en volk. Het is het begin van een spectaculaire saga van een oorlog met vele gezichten en waarin iedereen vecht voor overleving. Verkrijgbaar op blu-ray (21,99 euro), dvd (17,99 euro) en 3D-blu-ray (27,99 euro)!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.