Filmnieuws: Deze BN-ers spreken Ted en het geheim van Koning Midas in


De Nederlandse stemmencast van TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS is bekend. De stemmen van de hoofdpersonage Ted en zijn goede vriendin Sara worden wederom ingesproken door respectievelijk Jan Kooijman en Yvonne Coldeweijer. Verder is ook Pip Pellens te horen als Tiffany, de intelligente en ambitieuze assistente van Sara en spreekt Charly Luske de stem in van de slechterik Rackham. Murth Mossel leent zijn stem aan die van een schurk en de stem van een collega van Ted wordt ingesproken door Ferry Doedens. 

TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS draait vanaf 14 februari in de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D. Bekijk hier alvast de trailer!

Over TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS

TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlandse versie stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. 

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Jeff de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… Maar ook nieuwe vijanden!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] In de film Ted en het geheim van Koning Midas beleef je het tweede avontuur van Ted Stones mee – de bouwvakker die in zijn eerste film een geweldig avontuur beleefde met acheologe Sara Lavroff. In deze film heeft hij het daar een beetje moeilijk mee. Sara en Ted waren namelijk verliefd op elkaar, maar hebben dat niet uitgesproken. En sindsdien is Sara veel op expedities geweest, waardoor ze elkaar nauwelijks treffen. Maar nu is ze weer in Amerika en nodigt ze Ted uit om naar Los Angeles te komen voor een grootse aankondiging. Daar zegt Ted natuurlijk geen nee op! Voor de Nederlandse versie is er een geweldige sterrencast opgetrommeld. Lees hier wie de Nederlandse stemmen inspreken van Ted en het geheim van Koning Midas! […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.